به گزارش ایرنا، سردار "مهدی ظفری" روز سه شنبه در آیین اختتامیه جشنواره ادبی یوسف که در باغ موزه دفاع مقدس همدان برگزار شد، افزود: برای رشد و تعالی جامعه راهی نداریم جز اینکه اندیشه و تفکر بزرگ و موثر داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه دشمن از منش و روحیه ولایی مردم هراس دارد، عنوان کرد: هیچ وقت در نگرش شهید سلیمانی حمایت از هیچ گروهی نمیبینید، ایشان جهانی فکر میکرد و به دنبال تشکیل حکومت جهانی بود.
به گفته وی، باید از مکتب شهید سلیمانی درس بگیریم که خودمان را از جامعه جدا نبینیم، قهر ما از جامعه قهر از انقلاب است و این رسالت سنگینی بر دوش تک تک ماست.
دبیر علمی جشنواره ادبی یوسف نیز در این آیین گفت: مهم ترین دلیل برگزاری این جشنواره بازشناسی و بازگویی و افزایش داشتههای هنر و مقاومت است.
علی نجفی افزود: در دوره نهم این جشنواره حدود ۱۰۰ اثر دریافتی توسط هیأت داوران بررسی شد و در مرحله اول همه آثار توسط ۲ داور و در مرحله بعد توسط هیأت داوری بررسی شد و سی اثر در زمینه دفاع مقدس به مراحل بعد راه یافت.
وی با اشاره به اینکه موضوعاتی همچون حماسه سازی بانوان، انتظار و جانفشانی نوجوانان بیشترین آثار را به خود اختصاص داده بودند، خاطرنشان کرد: با وجود ویروس کرونا تعداد بالای آثار نشاندهنده علاقه جامعه به ادبیات داستانی و دفاع مقدس است.
دبیر علمی جشنواره ادبی یوسف با اشاره به اینکه این جشنواره برای نهمین بار در سطح استان همدان برگزار شد، عنوان کرد: در این جشنواره ۸۴ اثر به رقابت پرداختند که نسبت به سالهای گذشته ۲ درصد رشد داشته اند.
جشنواره ادبی یوسف در سال ۱۳۸۵ با یاد و گرامیداشت شهید «یوسف ملک شامَران» پایه گذاری شد و تا کنون هشت جلد کتاب با عنوان یوسف به عنوان دستاورد جشنواره منتشر شده است.
به گزارش ایرنا، همچنین بیست و دومین کنگره ملی شعر دفاع مقدس و مقاومت با معرفی برگزیدگان نیز در باغ موزه دفاع مقدس همدان به کار خود پایان داد.
در پایان این کنگره، زهرا طهماسبی از همدان، ریحانه نوری از تویسرکان و شکوفه رضایی از رزن به عنوان نفرات برتر تجلیل شدند.