علی اکبر گلیانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجریان انتخابات باید بستر حضور نامزدهای تمام سلایق و گروههای سیاسی که قانون اساسی را قبول دارند، فراهم کنند تا قدرت انتخاب مردم افزایش یابد.
وی اضافه کرد: احزاب و گروههای سیاسی درآگاهی بخشی افکار عمومی نقش موثری دارند و بی تردید حضور آنها در انتخابات سیزدهمین دوره رییس جمهوری می تواند مشارکت حداکثری را رقم بزند.
افزایش اعتماد عمومی
گلیانی افزایش اعتماد عمومی را از دیگر مولفه های مهم برای تحقق حضور حداکثری در انتخابات دانست و اظهارداشت : به نظر می رسد که مردم دیگر همانند گذشته با وعده و وعید پای صندوق های اخذ رای نخواهند آمد و باید اعتماد از دست رفته مردم احیاء شود ،تا آنها با صندوق رای آشتی کنند.
این فعال سیاسی یکی را راهکارهای کسب اعتماد عمومی را بیان صادقانه و بی پرده موانع داخلی و خارجی پیشرو برنامه های توسعه ای کشور دانست و خاطرنشان کرد : باید چشم انداز آینده کشور برای مردم ترسیم شود و با این روش ها می توان با اعتماد سازی مردم ، آنها را به حضور گسترده در انتخابات ترغیب کرد.
گلیانی مشکلات اقتصادی و معیشتی را دیگر موانع تحقق مشارکت حداکثری دانست و گفت : قطعا افرادی که خود را داوطلب انتخابات رییس جمهوری می کنند، باید برنامه های اقتصادی خود را را برای برون رفت مشکلات اقتصادی و معیشتی بیان کنند و اجازه نقد آن نیز به کارشناسان بدهند، تا بتوان به این اطمینان رسید که این برنامه ها قابلیت اجرایی دارند.
وی یادآور شد : مردم دیگر به وعده و وعیدهای سرخرمن کاندیدای انتخابات قطعا رای نخواهند داد و برنامه هایی می تواند مردم را به حضور در انتخابات تشویق کند که از پشتوانه کارشناسی و اجرایی برخوردار باشد.
این کارشناس سیاسی گفت : از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون چشم دنیا به میزان مشارکت مردم ایران به انتخابات بود و افزایش مشارکت حداکثری قدرت چانه زنی کشور و فرد منتخب مردم را در امور بین المللی افزایش خواهد داد .
سیزدهمین دوره انتخابات رییس جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به طور همزمان روز جمعه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ در کشور و استان خراسان شمالی برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
بجنورد- ایرنا- یک فعال سیاسی در استان خراسان شمالی گفت :مشارکت حداکثری و ایجاد فضای پرشور در انتخابات ۱۴۰۰ نیازمند حضور پررنگ احزاب وجریان های سیاسی با سلایق مختلف است.