«خدیجه جشن پرووکانی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس سند اشتغال، تعهد شهرستان کرمانشاه برای سال ۹۹، ایجاد ۱۷ هزار و ۹۲۰ فرصت شغلی معادل ۳۸ درصد کل تعهدات اشتغال استان بود که توانسیم بیش از تعهد یعنی ۲۰ هزار و ۲۶۰ شغل ایجاد کنیم.
او با بیان اینکه ۶۳ درصد این اشتغال خالص است، گفت: از تعداد ۲۰ هزار و ۲۶۰ فرصت شغلی تاکنون اشتغال حدود ۱۴ هزار نفر در سامانه رصد ثبت شده است.
«جشن پرووکانی» با بیان اینکه اشتغال ناخالص به اشتغالی گفته میشود که احتمال ریزش دارد افزود: اشتغال ناخالص بیشتر در حوزه های ساخت و ساز و عمرانی مانند راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و نوسازی مدارس است که با اتمام پروژهها ممکن است فرصت شغلی ایجاد شده به پایان برسد و در سامانه رصد نیز شغل آنها ثبت نمیشود.
وی در ادامه گفت: سازمان صنعت، معدن تجارت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، کمیته امداد، میراث فرهنگی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، شهرداری و بهزیستی بیشترین اشتغالزایی را در شهرستان کرمانشاه داشتهاند.
ایجاد ۹۳۸ فرصت توسط بنیاد برکت
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود از طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت در روستاهای بالای ۵۰ خانوار استقبال کرد و گفت: بنیاد برکت طرحهای اشتغال خالص بسیار خوبی را با نظارت پنج ساله در روستاها در دستور کار قرار میدهد که امیدواریم سهمیه شهرستان کرمانشاه از این نوع اشتغال ها باتوجه جمعیت بالا و ظرفیت اقتصادی آن بیشتر مد نظر قرار دهند.
«جشن پرووکانی» با بیان اینکه این بنیاد بیشتر در حوزه کشاورزی و دامپروری در روستاها فعالیت می کند، افزود: بنیاد برکت امسال در شهرستان کرمانشاه ۹۳۸ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
شهرستان کرمانشاه بیش از نیمی از جمعیت ۲ میلیون نفری استان در خود جای داده است و بزرگترین شهرستان کشور با پنج بخش است.