اقبال عباسی روز چهارشنبه در مجمع عادی شورای سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری به شرایط واگذاری زمینهای طرح شهرک گردشگری شیدا و مشکلات پیش آمده در این زمینه برای ادامه فعالیتهای سازمان همیاری شهرداریها در این محدوده اشاره کرد و افزود: در ابتدای این طرح ۳۱۴ هکتار از اراضی منابع طبیعی به امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی واگذار شد که به دلیل اجرایی نشدن طرح، بنا به موارد قانونی، قرارداد واگذاری زمین به افراد از طرف سازمان جهاد کشاورزی باطل و لغو شد.
وی با اشاره به اینکه تغییر کاربری این اراضیها نیز همچنان انجام نشده است، یادآور شد: طرح شهرک گردشگری شیدا باید بهصورت عامالمنفعه اجرا میشد که به دلیل محقق نشدن این موضوع، باید برای بازگرداندن زمینها به امور اراضی اقدام شود.
عباسی گفت: پس از بررسی روند قانونی و پیگیریهای انجام شده در حال حاضر ۱۲۰ هکتار برای ادامه اجرا طرح در اختیار سازمان همیاری شهرداریها قرار دارد.
وی با بیان اینکه موضوع شهرک شیدا یکی از مشکلات سازمان همیاری شهرداریهای استان به شمار میرود و این سازمان در مطالبات خود از دستگاههای اجرایی نیز با مسائل متفاوتی روبهرو است، افزود: موضوع اختلاف پیش آمده در خصوص میزان قیر تحویلی از اداره کل مسکن و شهرسازی به این سازمان و مطالبات مطرحشده در این مورد باید با تهیه نامه حقوقی و توضیحات هر دو مجموعه در وزارت مسکن و شهرسازی پیگیری شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری بر لزوم توسعه ارتباطات میان اعضای سازمان همیاری شهرداریها تاکید و تصریح کرد: تغییر دورهای شهرداران موجب شده است تا روند اجرایی فعالیتهای این سازمان دچار چالش شود.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این مجمع با اشاره به اینکه برخی شرکتهای تابعه این سازمان در پنج سال گذشته هیچگونه فعالیتی نداشتهاند، گفت: با اعلام نظر موافق اعضای شورای عمومی و سازمان بازرسی، فعالیت این شرکتها به غیر از شهرک گردشگری شیدا و شرکت شهرکهای صنعتی منحل خواهند شد.
روحالله عظیمی افزود: با توجه به استعفای یکی از اعضای هیات مدیره این سازمان در سال ۹۹، معصومه کیانپور با کسب بیشترین آرای اعضای شورای عمومی بهعنوان عضو اصلی هیات مدیره و صفرعلی نصیری، شهردار اردل نیز بهعنوان عضو علیالبدل انتخاب شدند.
وی به ارائه لایحه بودجه سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری در این نشست نیز اشاره و تصریح کرد: کلیات این لایحه به تصویب رسید و پیشنهادها و اصلاحات موردنظر اعضای شورای عمومی در جلسات بعدی بررسی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ارائه مدارک و پروندههای مالی سازمان همیاری شهرداریها برای مشخص شدن علت مشروط اعلام شدن گزارش حسابرسی، تدوین لایحه بودجه به صورت پنج ساله و برنامهمحور بودن بودجه ریزی از جمله مواردی است که اعضای حاضر در دومین مجمع عادی شورای سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری به آن اشاره کردند.
کارخانه آسفالت و مجموعه سنگشکن هفشجان به شهرکرد منتقل میشود
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری گفت: کارخانه آسفالت و مجموعه سنگشکن واقع در هفشجان به دلیل مسائل زیستمحیطی و مشکلات تأمین سوخت مازوت به منطقه رحمتیه در شهرکرد منتقل میشود.
روحالله عظیمی در مجمع عادی شورای سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برای جابهجایی تجهیزات کارخانه آسفالت و مجموعه سنگشکن هفشجان ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در بودجه سال ۱۴۰۰ این سازمان پیشبینی شده است، افزود: آلودگیهای زیستمحیطی ناشی از سوخت مازوت و پیگیری اداره کل حفاظت محیطزیست در این مورد موجب شد تا برنامه جابهجایی این کارخانه از مدتی قبل وارد مرحله اجرایی شود.
وی تصریح کرد: هماکنون مراحل جداسازی ادوات و تجهیزات مجموعه سنگشکن و کارخانه آسفالت در هفشجان آغاز شده و در مرحله نخست اجرای طرح انتقال ۳۰ هزار مترمکعب خاکبرداری نیز انجام شده است.
عظیمی یادآور شد: برق مورد نیاز برای راهاندازی کارخانه آسفالت و سنگشکن در منطقه رحمتیه تأمین شده است و سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری برای ایجاد خط لوله گاز به طول ۲ و نیم کیلومتر با شرکت گاز استان در حال مذاکره و عقد قرارداد است.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس برنامه زمانبندی شده، مراحل انتقال ادوات و تجهیزات تا ۲۷ اردیبهشت سال آینده به پایان خواهد رسید و به صورت همزمان برای تعمیر و تعویض برخی تجهیزات نیز اقدام میشود.
وی اضافه کرد: با رایزنیهای انجام شده، مصالح و مواد اولیه از معادن بالادست و در فاصله ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری محل کارخانه تأمین میشود و مجموعه سنگشکن و کارخانه آسفالت از خرداد سال آینده وارد مرحله تولید خواهد شد.
عظیمی افزود: پیشبینی میشود با راهاندازی کارخانه آسفالت، درآمد پایداری برای سازمان همیاری شهرداریهای چهارمحال و بختیاری در سال آینده محقق شود.