سید « علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران افزود: بحرانها فقط باران، سیل، زلزله، برف و یخبندان نیست و در سال جاری که تنها سه روز دیگر از آن باقی مانده است، بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مرکزی شیوع یافت که به سرعت از آن گذشتیم و اگر تلاشهای اعضای ستاد نبود این بیماری مانند خیلی از استان ها و کشورهای دیگر مشکلات جدی در کنار کرونا ایجاد میکرد.
وی بیان کرد: با حضور به موقع، برنامه ریزی درست و تامین اعتبار، بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مرکزی به بهترین شکل مدیریت شد و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بازدید از این استان بیان کردند که استان مرکزی در مدیریت این بیماری بی نظیر عمل کرده است.
استاندار مرکزی ادامه داد: در دی ماه امسال کشور در آستانه یک خاموشی قرار داشت اما این موضوع در کشور و استان مرکزی به خوبی مدیریت شد.
آقازاده یادآور شد: البته به ناچار برای تامین برق مورد نیاز کشور ۴۰ روز در نیروگاه شازند مازوت جایگزین گاز طبیعی شد اما این امر برای رهایی از بحرانهای سخت بود.
وی اظهار داشت: برخی مسایل و مشکلات را در زمان نمیتوان اطلاع رسانی کرد اما پس از گرهگشایی مشکلات باید به مردم گفته میشود تا در جریان قرار بگیرند.
استاندار مرکزی افزود: در کشور کسری گاز ایجاد شده بود اما این کسری به دلیل کمبود تولید گاز نبود بلکه به دلیل افزایش سرانه مصرف ایجاد شده بود که در سایه یک همکاری و مدیریت خوب مشکلی ایجاد نشد.
آقازاده بیان کرد: هفته گذشته بارندگیهای وسیعی در کشور و استان مرکزی رخ داد که این استان به خوبی مدیریت کرد و مانند سایر استانها شاهد ترافیک های چند کیلومتری نبودیم.
وی گفت: تلاشهای زیادی شد تا کمربندی خمین و ساوه و مسیر غرق آباد به نوبران تا قبل از ایام عید بهرهبردای شود اما بنا به مشکلاتی نشد و به طور قطع تا پایان دولت افتتاح میشوند.
استاندار مرکزی ادامه داد: درگردنه زالیان نیز اقدامات خوبی انجام شده و امید است باقی مانده طرح برای ۲ بانده شدن آن تا اوایل سال جدید انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: کمبود نهادههای دام و طیور در زمستان امسال نیز مشکلاتی را ایجاد کرد اما تلاشهای زیادی شد تا این موضوع نیز به بحران تبدیل نشود و رایزنیهای مختلف صورت گرفت تا مسایل گره گشایی شد.
استاندار مرکزی افزود: در ۱۰ روز اخیر بیش از ۲ برابر نیاز استان مرغ کشتار شده و دام وارد شده است و همه تلاش ها برای تامین اقلام مورد نیاز مردم در ایام نوروز به کار گرفته شده است.
آقازاده تصریح کرد: حوادث رانندگی ۱۱ ماهه برون شهری استان مرکزی نسبت به مدت مشابه قبل با کاهش ۵۵ نفری همراه بود و برای کاهش حوادث ترافیکی تلاش های زیادی در خصوص تامین تجهیزات از جمله نصب دروبینها که به نسبت مدت مشابه قبل سه برابر افزایش داشته، صورت گرفته است.
وی گفت: فرمانداران بویژه فرمانداران ساوه و خمین باید تمهیدات لازم ترافیکی را به کار گیرند و وضع در این ۲ شهر به گونه ای باشدتا از مسیرهای بهرهبرداری نشده نیز استفاده شود و بار ترافیکی شهرها کم شود.
استان مرکزی داری ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.