مجید پورعیسی روز چهارشنبه در آخرین نشست شورای اداری استان خراسان جنوبی در سال ۱۳۹۹ که به ریاست استاندار برگزار شد، افزود: در این زمینه فرمانداران باید همراهی کنند و چهار دستگاه معین محرومیتزدایی استان هر میزان پول آوردند، فرمانداران هم اعتبار بگذارند و ما نیز تامین مالی میکنیم.
وی گفت: مدیران دستگاههای اجرایی سال بعد برای پروژههایی که بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، منابع معتبر را در اولویت قرار دهند تا با تخصیص آنها شاهد بهرهبرداری پروژهها در هفته دولت سال آینده باشیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: پروژههای راکد را تعیین تکلیف کنید تا باقیات صالحات برای شما و دولت تدبیر و امید بماند.
وی عنوان کرد: از زمان آغاز به کار استاندار خراسان جنوبی، ثبات در نظام مدیریت استان حفظ شد و نه تنها کار تقویت شد بلکه تغییرات اساسی در حوزههای مدیریتی نداشتیم که باعث میشود روند کارها عالی باشد.
وی گفت: جذب ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح احداث هزار هکتار گلخانه، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه گازرسانی، حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه راه روستایی، ۱۰۰ میلیارد تومان برای آبخیزداری، بیش از ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ملی و ۴۲ میلیارد مشارکت مردمی توسط نوسازی مدارس و سایر دستگاههای اجرایی برای استان جذب شده که قابل تقدیر است.
پورعیسی با اشاره به احداث ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در استان ادامه داد: هر واحد حداقل ۴۰ میلیون تومان گردش مالی دارد که ۱۴ هزار نفر اشتغال را در پی خواهد داشت.
وی به کسری اعتبارات هزینهای به عنوان دغدغه دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: روز گذشته با تدبیر استاندار و کمیته تخصیص حدود ۸۰ درصد کسری دستگاههای اجرایی استان رفع شد و امید است بقیه کسری دستگاههای اجرایی را بپردازیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خراسان جنوبی افزود: امسال با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینهای برای ۲۳ دستگاه اجرایی کار را آغاز کردیم و فقط توانستیم اعتبارات هزینهای شامل حقوق و دستمزد به نیروهای رسمی، پیمانی، قرارداری و شرکتی را پرداخت کنیم.
وی گفت: پایان سال حدود ۸۵ میلیارد تومان اعتبار کسری جذب شد که تخصیص این اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه طی سه مرحله انجام میشود.
وی اظهار داشت: اکنون ۳۸۵ میلیارد تومان عملکرد داریم، برای ابلاغیه لایحه یا قانون نیز ۴۸۵ میلیارد تومان داریم که حدود ۲۵.۹ درصد به عنوان اعتبار هزینههای سال آینده بین ۲۳ دستگاه توزیع خواهد شد.
پورعیسی گفت: براساس اعلام دولت حقوق کارمندان رسمی و پیمانی ۲۵ درصد، دستمزد کارگران ۳۹ درصد و شرکتیها تا ۶۰ درصد افزایش پیدا میکند.
وی عنوان کرد: همانطور که ابتدای سال اسلحه بدون فشنگ داشتیم و حرکت کردیم، سال آینده نیز این گونه خواهد بود یعنی ابلاغ اعتباری که در موافقتنامهای میگذاریم حقوق است و هیچ مزایایی ندارند.
وی گفت: پیش بینی میکنیم سه کسری به استان ابلاغ شود اما از مسوولان کشور میخواهیم سیاستی که سال بعد در حوزه اعتبارات هزینهای داریم، اکنون به ما بدهند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی افزود: در حوزه اعتبارات عمرانی عملکرد ما تاکنون از محل منابع مختلف ۸۶۰ میلیارد تومان است.
وی اظهار داشت: از جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان تاکنون با دستور استاندار و پیگیری ما حدود ۳۰ میلیارد تومان هفته پیش به استان اختصاص یافت همچنین ۳۰ میلیارد تومان دیگر در حوزه عمرانی تزریق شد که بین دستگاههای اجرایی به صورت عادلانه توزیع کردیم بنابراین از ۸۵ میلیارد تومان اعتبار در این زمینه تاکنون ۶۰ میلیارد تومان اختصاص یافته و ۲۵ میلیارد تومان دیگر باید جذب کنیم.
پورعیسی گفت: سال آینده در لایحه و قانون بیش از هزار و ۵۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی از منابع مختلف داریم که اعتبارات توازن ملی و استانی دو برابر و نفت سه برابر شده است.
وی تصریح کرد: حدود ۸۵۰ میلیارد تومان در سفر مسوولان کشوری برای استان مصوب شد اما این اعتبار هنوز در اختیار استان قرار نگرفته است.
وی با بیان اینکه به میزان عملکرد استان از پایتخت طلب داریم گفت: به عنوان نمونه ۳۰۰ میلیارد تومان برای فاینانس آب، ۲۵۰ میلیارد تومان در حوزه راه، ۲۳۰ میلیارد تومان تعهدات رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، ۳۰ میلیارد تومان در حوزه بحران و سایر از جمله این اعتبارات مصوب است که هنوز به استان اختصاص نیافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان انجام شده است افزود: از روزی که معتمدیان استاندار خراسان جنوبی شد تا روزی که رفت، تمامی اقدامات را در کتابی جمعآوری کردیم.
وی گفت: عملکرد وزیر معین اقتصاد مقاومتی استان (وزیر ورزش و جوانان) مطلوب نبوده و خواسته ما از استاندار این است که وزیر معین استان تغییر کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی هم با اشاره به طرح مولد سازی دستگاههای اجرایی گفت: در مجموع ۶۵ پرونده توسط دستگاههای اجرایی در این زمینه به سامانه مربوطه معرفی و ۴۸ ملک با تایید کارگروه استانی مازاد تعیین شد.
عیسی جعفری گیو افزود: از این میزان نیز برای ۴۲ ملک مازاد دستگاههای اجرایی مجوز فروش صادر شده است.
وی بیان کرد: در بین دستگاههای اجرایی سازمان جهاد کشاورزی با ۲۲ ملک بیشترین پرونده را داشت که چهار ملک به مبلغ سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تاکنون فروخته شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی اظهار داشت: همچنین اداره ورزش و جوانان سه ملک، دامپزشکی ۲ ملک، دانشگاه علوم پزشکی ۹ ملک و بهزیستی ۴ ملک مازاد بر نیاز را در سامانه بارگذاری کردهاند که در حال فروش این املاک هستیم.
وی تصریح کرد: استانداری یک زمین به مساحت ۲۱ هزار و ۶۹۰ متر مربع در اختیار داشت که مجوز فروش آن صادر شده است.
جعفری گفت: همچنین فرمانداری زیرکوه یک ملک، گمرک یک زمین به مساحت ۷۶۴ متر مربع با سند تک برگ، اداره فنی و حرفهای یک ملک که مشکل تغییر کاربری دارد، سازمان صمت یک زمین در سربیشه، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک مورد، اداره کل ارتباطات سه مورد و اقتصاد و داریی یک مورد اعلام و ثبت کردهاند.