به گزارش ایرنا، در این قرارداد ۲۵۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۲۵ روستای غرب استان اصفهان ایجاد میشود و تصفیه خانه فولادشهر از توابع شهرستان لنجان نیز برای تسهیل در این جمع آوری و تصفیه پساب حاصل توسعه مییابد.
این پروژه با سرمایهگذاری شرکت ذوب آهن اصفهان به روش بیع متقابل به مبلغ ۲۸۹ میلیارد تومان است و در قالب طرح پساب روستاهای مورد اشاره در اختیار این مجموعه تولیدی فولاد قرار خواهد گرفت تا از برداشت آب از رودخانه زایندهرود نیز کاسته شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان در این ارتباط در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: برای اولین بار در کشور اجرای تاسیسات فاضلاب در روستاها با سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام میشود تا در کنار ارائه خدمات بهینه به روستاها، آب مورد نیاز صنعت هم تامین شود.
هاشم امینی با بیان اینکه جذب سرمایه بخش خصوصی از رویکردهای این شرکت است افزود: در چند سال اخیر بالغ بر۲ هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه توسعه و احداث تاسیسات فاضلاب در سطح استان انجام شد که توسعه زیرساختهای این بخش را به همراه داشته است.
وی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان به روش بیع متقابل، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در قالب فاینانس(سرمایه گذاری) خارجی و ۴۶ میلیارد تومان فاینانس داخلی برای ایجاد زیرساختهای تاسیسات فاضلاب در استان از بخش خصوصی جذب شد و به توسعه زیرساختهای آب و فاضلاب استان انجامید.
شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک را زیر پوشش دارد.
ذوبآهن اصفهان نخستین و بزرگترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران و بزرگترین تولیدکننده محصولات طویل در خاورمیانه است.
این شرکت با ظرفیت سه میلیون و ۶۰۰ هزار تُن فولاد، انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی را تولید میکند.