سیدعبدالوهاب سهلآبادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در اصفهان افزود: نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نشان داد که امر تولید همچنان سرفصل تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی است که اگر به جایگاه اصلی خود دست یابد سبب ایجاد تحولات بسیاری در بخش های مختلف از جمله کاهش بیکاری و فقر زدایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: این شعار با تقویت آموزش و پژوهش در واحدهای صنعتی و تولیدی، مراکز تحقیق و توسعه و پشتیبانی هرچه بیشتر از شرکت های دانش بنیان محقق خواهد شد.
سهل آبادی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ باید موانع زیرساختی تولید در کشور حل شود و واحدهای صنعتی با حرکت به سمت استفاده از دانش و فناوری های نوین، از تولید مونتاژ فاصله بگیرند.
وی، همکاری بین کارگر و کارفرما را نیز برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ ضروری خواند و تاکید کرد: حفظ منافع کارگران و روحیه بخشیدن به آنها نیز در این پیوند ضروریست.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با تاکید براینکه وضعیت تولید در سال ۹۹ بهتر بود و رویکرد جهش مدار آن در فعالیت واحدهای صنعتی پیگیری شد، گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا، تولیدکنندگان ثابت کردند که می توانند با وجود تحریم های ظالمانه، کارهای بزرگی انجام دهند و جهش تولید را به معنای واقعی محقق سازند.
وی با ضروری خواندن شفاف سازی در قوانین و ضوابط دولتی برای رفع موانع تولیدکنندگان افزود: بتازگی مباحثی در باره تراکنش های مالیاتی مطرح شده که امید است دغدغه تولیدکنندگان در این زمینه برطرف شود.
به گزارش ایرنا، رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری و تاکید کردند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع، کاملا محقق شود.
شکلگیری شرکتهای دانشبنیان و فناور از دهه ۸۰ در کشور از جمله در استان اصفهان کلید خورد و امروز بر اساس آخرین آمار، بیش از ۹ هزار شرکت فناور و دانش بنیان در سراسر کشور فعال است که پنج هزار و ۲۰۰ واحد از میان آنها بطور رسمی بعنوان شرکت دانش بنیان ثبت شدهاند.
اصفهان به عنوان استان پیشرو در راهاندازی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری که نخستین زمینههای رسمی شکلگیری شرکتهای دانش بنیان را بوجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانشبنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.