محسن حرازیزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خانهها به عنوان پایگاههای هلال احمر کوچک بر حسب ضرورت نیازهای شهروندان را در مناطق مختلف پیگیری میکنند.
وی به اهمیت ارایه خدمات به خصوص در شرایط کرونایی اشاره کرد و با قدردانی از اعضا به خاطر همکاری در انجام ماموریتها ادامه داد: طرح نظارت و راهنمایی مردم و مسافران اهم برنامههاست .
این مسوول اظهار کرد: یکی از برنامههای مهم این جمعیت به خصوص در تعطیلات نوروزی امسال همکاری در بازرسی مراکز خرید در ایام عید است که با همکاری سایر نهادها و مردم صورت میگیرد .
حرازیزاده بیان کرد: طبق مقررات و با همکاهنگی سایر دستگاههای اجرایی از مراکزی که بازدیدکننده زیادی دارند نظارت صورت میگیرد و بیشتر جنبه توصیه و راهنمایی برای مسافران خواهد داشت.
وی پیشتر گفته بود: فعالیت ۲۶ پایگاه نوروزی شامل ۱۲ پایگاه ثابت، یک مرکز آموزش و نگهداری سگ تجسس با ۲ قلاده، یک مرکز کنترل و هماهنگی عملیات و ۱۲ کشیک مرکز پاسخگویی در استان آغاز شد.
حرازیزاده با اشاره به اینکه طرح ملی امداد و نجات نوروزی ۱۴۰۰ تا پایان تعطیلات فعال است افزود: در این طرح ۶۶ نفر روز امدادگر و نجاتگر داوطلب با ۱۰ دستگاه آمبولانس، ۱۱ دستگاه خودروی نجات و چهار خودرو کمکدار فعالیت میکنند.
استان یزد یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده غیر منقول و ۶۰۰ بنای تاریخی ثبت شده ملی دارد که میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخهها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته میشود.
این استان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی میکنند.