همدان- ایرنا- رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت: در حال حاضر ۱۱ طرح بزرگ صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۸۰ میلیارد تومان در این شهرستان در دست اجرا است که هشت طرح آن در حوزه صنایع معدنی است.

«کامران زنگنه» روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا سال ۹۹ را سالی موفق در حوزه صنعت و معدن این شهرستان دانست و اظهار داشت: با بهره‌برداری از این تعداد طرح بزرگ صنعتی، برای یک‌هزار و ۴۹۵ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

وی افزود: تا سال ۱۴۰۱ بیشتر این طرح‌ها به بهره‌برداری می‌رسد و به اندازه کافی طرح صنعتی و معدنی برای ایجاد اشتغال در این شهرستان وجود دارد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر با بیان اینکه صنعت این شهرستان در استان همدان پیشرو است بیان کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های بزرگ صنعتی در دست اجرا، آینده‌ای روشن و درخشان در حوزه صنعت و معدن این شهرستان متصور است.

زنگنه گفت: سال گذشته ۹ مورد پروانه بهره‌برداری با ۲۰۶ میلیارد تومان در حوزه صنعت و معدن در این شهرستان صادر شد که برای ۱۷۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

وی با اشاره به فعالیت ۲۰۲ واحد دارای پروانه بهره‌برداری در این شهرستان ادامه داد: سال ۹۹ با حمایت مسئولان و پیگیری‌های انجام شده ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی دارای مشکل در این شهرستان احیا شد که ۱۳۲ نفر دوباره به عرصه کار و اشتغال بازگشتند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر همچنین احداث بیش از پنج واحد بزرگ فروسیلیس در شهرک صنعتی جوکار را ظرفیتی عظیم در استان همدان و کشور دانست و افزود: دهه فجر سال ۹۹ عملیات اجرایی کارخانه ۶۰ مگاواتی فروسیلیسیوم با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان در این شهرک آغاز شد.

زنگنه احیای شرکت ذوب آهن آلیاژی ملایر را یکی از مهمترین اقدامات در ستاد تسهیل عنوان کرد و یادآور شد: در  سال گذشته ۷۷ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه صنعت این شهرستان پرداخت شد.

وی در حوزه بازرسی‌ها از واحدهای صنفی، تولیدی و صنعتی نیز اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۹ تا پایان بهمن، ۲۱ هزار و ۸۹۳ مورد بازرسی انجام شد که در این زمینه ۲ هزار و ۵۰۰ پرونده برای واحدهای متخلف با ارزش ریالی هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تشکیل شد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر همچنین به تشکیل ۲۲۷ پرونده تخلف و گران‌فروشی در یک ماه اسفند سال گذشته اشاره و بیان کرد: در این راستا با تشکیل هشت تیم بازرسی و نظارت بر حوزه‌های مختلف همچون آرد و نان و تنظیم بازار با همکاری اتاق اصناف شهرستان، با گران‌فروشی در سطح شهر برخورد می‌شود.

زنگنه گفت: بیش از ۸۰ درصد تخلفات واحدهای صنفی طی یکسال گذشته، مربوط به تذکرات بهداشتی، رعایت نکردن محدودیت‌های کرونایی و پروتکل‌های بهداشتی بوده است.