حجتالاسلام «محمد سبزی» روز سه شنبه در گفتوگو با ایرنا، با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» گفت: مقام معظم رهبری از سال ۷۸ هر سال با توجه به شرایط کشور شعاری انتخاب کردند که در دهه ۹۰ محور اصلی و مورد تاکید معظم له همواره رشد و تقویت تولید و اقتصاد بوده که در شعارهای هر سال نیز مشخص است.
وی بیان کرد: اگرچه در این سالها برخی مشکلات مانند تحریم های ظالمانه و مشکلاتی دیگر از قبیل برخی کم کاری ها سبب شده تا شعار سال صد درصد محقق نشود اما خوشبختانه در سال گذشته جهش تولید در شهرستان های ساوه و زرندیه پیشرفت ویژهای داشت و رشد چشمگیری را در بخش های صنعت، کشاورزی و تولیدات گلخانهای این مناطق شاهد هستیم.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرایط جهش تولید در این ۲ شهرستان به نحوی شده است که صاحبان صنایع از کمبود نیروی کار گلایهمند هستند و امسال هم باید با همین رویکرد و روحیه به توسعه صنعتی و تولیدات توجه خاصی اعمال شود.
سبزی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با تعیین شعار «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» نقشه راه را به همگان نشان دادند و لازم است که اهمیت حمایت از تولیدکنندگان و برداشتن موانع در مسیر توسعه تولیدات داخلی را همه مسئولان در قوای سه گانه کشور مدنظر قرار دهند و در این زمینه با هم افزایی و تعامل کوشش کنند.
وی افزود: موانع بر سر راه تولید در برخی مواقع یک تفکر، عملکرد و قوانین دست و پا گیر است و گاه نیز برخی اشخاص، مغرضانه مانع ایجاد میکنند که باید راهکار مقابله با آنها نیز ارائه شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تمام مسئولان باید در حیطه وظایف خود و در راستای تقویت تولید گام بردارند و مجلس نیز باید قوانین سختگیرانه و مانع تولید را برطرف و تفکر انقلابی را در جامعه نهادینه کند.
وی بیان کرد: با اینکه به اعتقاد بسیاری از افراد، تحریم ها بزرگترین موانع در مسیر توسعه تولیدات داخلی هستند اما نباید فراموش کرد که یکی از ثمرات این شرایط خلق فرصت های جدید با اتکا به توان و پشتوانه داخلی است و روحیه ایستادگی و مقاومت ملت ایران در این زمینه بسیار موثر و باعث ناامیدی و عقب نشینی دشمنان خواهد بود.
حجت الاسلام سبزی تصریح کرد: امروز مقاومت ملی و اتکا به توان داخلی در برابر تحریمها باعث شد که جمهوری اسلامی ایران فروش نفت را از ۳۰۰ هزار بشکه به بیش از یک میلیون بشکه رساند که نتیجه تفکر انقلابی و اقتصاد مقاومتی در جامعه است.
شهرستان های ساوه و زرندیه با بهره مندی از چندین شهرک صنعتی و فعالیت افزون بر یک هزار کارخانه، ضمن ایجاد افزون بر ۶۵ هزار اشتغال از قطب های تولید و صنعت کشور محسوب می شوند.