مرتضی شیخزاده دوشنبه شب نشست ستاد خدمات سفر قشم افزود: از ۲۹ اسفندماه به مدت سه روز از ۲۷۸ واحد صنفی و گردشگری در جزیره قشم بازرسی انجام شد.
وی ادامه داد: این بازرسیها از ۲۲۶ واحد صنفی، ۴۲ واحد پذیرایی، ۶ مرکز تفریحی و چهار مرکز اقامتی موقت انجام شد و مقدار ۱۰۲ کیلوگرم اقلام معدومی از آنها کشف و برای ۲۵ واحد متخلف نیز اخطاریه صادر شد.
قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم از تشکیل ۶ گروه بازرسی از واحدهای گردشگری و اصناف جزیره قشم خبر داد و تصریح کرد: یک گروه ثابت در مجتمعهای تجاری با هدف ارایه خدمت و رسیدگی به شکایات و تعداد پنج گروه بازرسی سیار در جزیره قشم وظیفه بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات مردم و گردشگران را بر عهده دارند.
وی اظهار کرد: هرگونه کوتاهی در امر بهداشت و سلامت واحدهای صنفی و گردشگری باعث به خطر افتادن جان مردم می شود و در این امر با تفویض اختیار دادستان قشم، بازرسان برخوردی قاطعانه دارند.
شیخزاده در پایان تاکید کرد: گروههای بازرسی اعزامی به مناطق یاد شده با اولویت بهداشتی و سلامت به ویژه دستورالعملهای ستاد کرونا اقدام به بازرسی میکنند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.