اصفهان-ایرنا- جانشین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با تاکید بر حذف قوانین و مقررات دست پاگیر موانع تولید گفت: برنامه‌ها و راهکارهای خوبی برای رفع موانع تولید و تحقق شعار سال ۱۴۰۰ در این استان در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایرنا،  رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری و تاکید کردند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع، کامل محقق شود.

ابراهیم جلیلی روز پنجشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا ابراز امیدواری کرد که با این برنامه‌ها بتوانیم موانعی که جلوی تولید و سرمایه گذاری را در استان گرفته با کمک و پشتیبانی استانداری و سایر بخش‌های اجرایی برطرف کرده و شعار امسال را محقق کنیم.

وی با بیان اینکه بخشی از موانع تولید، مواد قانونی هستند ادامه داد: قوانین و مقررات دست و پاگیر در حال احصا هستند که جزئیات این موانع در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد.

جانشین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت:  تا کنون نزدیک به ۷۰۰ جلسه برای رفع موانع تولید در استان برگزار شد و مصوبات متعددی برای برخی از واحدهای تولیدی زمینگیر شده بازگشت آنها به چرخه تولید تصویب شد که برخی از آنها به این چرخه برگردانده شدند.

جلیلی گفت: ۷۸ واحد تولیدی راکد در سال ۹۹ به چرخه تولید بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: برخی از این واحدها بطور کامل تعطیل بودند که سرمایه گذار جدید برای آنها پیدا کردیم و با تشویق و کمک این سرمایه گذاران، واحدهای راکد و تعطیل را دوباره به چرخه تولید بازگردانده شدند اما باز هم کافی نیست و باید بیش از پیش تلاش کنیم.

جانشین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان بیان کرد: مسائل و مشکلات مختلفی در سال جهش تولید وجود داشت که نتوانستیم به نقطه مطلوب مد نظر رهبر معظم انقلاب برسیم که یکی از مهمترین موانع وجود بیماری کرونا بود که هنوز هم با آن درگیر هستیم.

وی با اشاره به اینکه تولید بدون وجود بازار معنا و مفهومی ندارد، تصریح کرد: استان اصفهان در سال ۹۹ توانست شرکت‌های مدیریت صادرات را از ۲ شرکت،  به هشت شرکت افزایش دهد که این شرکت ها امروز می‌توانند در حوزه مدیریت صادرات فعالیت کنند و کالاهای تولیدی را به کشورهای هدف ارسال کنند

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.

سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رُتبه این استان در طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.