بهگزارش روابطعمومی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام، عبدالمالک شنبهزاده اظهار داشت: برای دریافت تسهیلات مشاغل خانگی در حوزه پشتیبان ۱۳ کارگاه و در حوزه مستقل ۶۷ نفر از فعالان عرصه صنایعدستی در سال ۹۹ به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی افزود: صنایعدستی همواره به عنوان یک منبع درآمد برای خانوادهها یکی از اولویتهای این ادارهکل است چرا که صنعت دستی می تواند تأثیر بسزایی در ایجاد مشاغل خانگی و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام تصریح کرد: در همین راستا طی یکسال گذشته برای فعالان حوزه صنایعدستی و جویای کار که متقاضی دریافت تسهیلات برای ایجاد خوداشتغالی بودند پرونده تشکیل و این افراد از طرف اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی به بانکهای عامل معرفی شدند.
شنبه زاده یادآور شد: برای تحقق اهداف و برنامههای دولت در گسترش پوشش نظام تامین اجتماعی، شاغلان صنایعدستی در مناطق روستایی عشایری نیز بیمه میشوند.
وی ادامه داد: سالانه تعداد زیادی از علاقهمندان به رشتههای مختلف صنایعدستی در کلاسهای آموزشی مربوط به صنایعدستی شرکت میکنند و در پایان دوره به آنها گواهینامه آموزشی اعطا میشود.
۹ پروانه بهره برداری دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در ایلام صادر شد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام گفت: سال گذشته تعداد ۹ دفتر خدماتی مسافرتی و گردشگری با دریافت مجوز بند ب از سوی این ادارهکل به صورت رسمی فعالیت خود را در استان آغاز کردند.
شنبهزاده با بیان اینکه مجوز فعالیت این دفاتر در بازه زمانی یک سال صادر شده است، افزود: با صدور این مجوزها تعداد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز استان به ۵۲ دفتر افزایش یافت که از این تعداد، ۶ دفتر تبدیل به شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری شدهاند.
وی تصریح کرد: این دفاتر با دریافت مجوز بند ب میتوانند به ارائه خدمات در حوزههای تنظیم و انجام مسافرتهای گروهی داخلی و خارجی، ذخیره مکان و هرگونه خدمات ایرانگردی و جهانگردی با رعایت قوانین وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همچنین مشاوره به گردشگران بپردازند.
به گزارش ایرنا،۳۳ رشته صنایعدستی در قالب ۱۲۲ کارگاه تولیدی در استان وجود دارد.