تهران- ایرنا- سخنگوی انصارالله و رییس هیات مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن گفت: اوضاع انسانی در یمن نباید مورد معامله قرار گیرد و به حراج گذاشته شود.

به گزارش رسانه های یمنی، محمد عبدالسلام روز چهارشنبه در اظهاراتی به مناسبت ششمین سالگرد پایداری یمن در برابر تجاوز ائتلاف سعودی گفت: شکست نظامی، اخلاقی و انسانی نیروهای متجاوز ناشی از پایداری ملت یمن در برابر تجاوز است.

وی افزود: تلاش های سیاسی توانست با فعالیت های اجتماعی و انسانی در تحقق دستاوردها و اثبات تمایل مان به صلح همراه شود.

عبدالسلام یادآورشد که دلیل عدم پیشرفت در پرونده سیاسی، شکست نظامی نیروهای متجاوز و تلاش آنها برای تحمیل راه حل های سیاسی به منظور دستیابی به آن چیزی است که در به دست آوردن آن از طریق نظامی ناکام ماندند.

وی گفت: گِره های موجود در پرونده سیاسی یمن، به نبود رویکرد حقیقی کشورهای متجاوز برای توقف جنگ و لغو محاصره بلکه به تلاش ها برای خرید زمان و تقسیم توافقات مربوط می شود.

سخنگوی جنبش انصارالله افزود: موضع آمریکا، انگلیس ، فرانسه و غیره به دیدگاه آنها در باره جنگ یمن  به عنوان بازاری برای فروش سلاح برمی گرد.

وی خاطرنشان کرد که برخی کشورها خواه در شورای امنیت و یا سازمان های حقوقی، مواضع سیاسی شان را به کشورهای متجاوز می فروشند. 

عبدالسلام افزود: استحکام مواضع ملی و مخالفت با کوتاه آمدن از مواضع اصولی در سطح ملی و منطقه ای از جمله عواملی است که اجازه نمی دهد نیروهای متجاوز به راه حل دلخواه شان دست یابند.

وی خاطرنشان کرد: تجاوز نظامی به کشور ما تحمیل شد و باید از سوی کسانی که آن را تحمیل کردند، برداشته شود. 

سخنگوی انصارالله گفت : اقدامات نظامی، انسانی و سیاسی یک سری تحولاتی را در مذاکرات به وجود می آورد و هرچه مردم ما بیشتر مقاومت کنند، از موقعیت مذاکره بهتری برخوردار خواهیم شد.

وی در باره نبرد مارب نیز گفت:  در هر جبهه ای که ارتش و کمیته های مردمی پیشروی می کنند، این موضوع نگرانی آمریکا، انگلیس و کشورهای شرکت کننده در تجاوز علیه یمن را بر می انگیزد. 

عبدالسلام افزود: مارب از همان ابتدای جنگ منطقه نظامی بود و دشمن از آنجا حمله به صنعا، الجوف و البیضا را آغاز کرد. 

وی همچنین گفت: موضع آمریکا در قبال یمن به لحاظ محتوا از زمان اوباما و ترامپ تغییری نکرده است و همچنان حامی عربستان است و با این کشور در جنگ علیه یمن همکاری داردو محاصره یمن را هدایت می کند.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در یک قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.