حجت الاسلام سید سلمان ذاکر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کنار گذاشتن بخشنامه های متعارض و برطرف ساختن ضعف های قانونی نه تنها باعث بستر سازی برای صادرات تولیدات داخلی شده بلکه از گرفتار شدن تولید کنندکان در دام مشکلات متعدد جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: بخشنامه های متعارض نیز مانعی جدی در برابر تولید کنندگان و تجار بوده و باعث متضرر شدن آنها می شود چنان که بخشنامه ای اجازه صادرات محصول را می دهد و بخشنامه دیگری صادرات را متوقف می کند و این رفتار متضاد موجب آسیب دیدن تجار و تولید کنندگان شده و مانع رسیدن محصولات تولیدی آنها به بازارهای هدف می شود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جانشینی ارز تهاتری به جای ارز تعهدی از دیگر عواملی است که به تولید کننده و تاجر کمک می کند تا در مقابل صادرات محصولی بتواند محصولی که در کشور تولید نمی شود یا کمتر تولید می شود، را وارد کند.
حجت الاسلام ذاکر تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی نیز اقدام مهم دیگری است که مجلس در راستای تحقق شعار سال در اولویت قرار داده است.
وی اظهارداشت: برای شکوفایی تولید باید پایش لازم صورت گرفته شود تا مشخص شود در چه مناطقی باید واحدهای تولیدی وکارخانه راه اندازی شود.
وی افزایش جمعیت، رفع مشکل بیکاری، اشتغال زایی، افزایش درآمد سرانه و کاهش پرونده های دادگستری و فساد اداری را از جمله نتایح مثبت رونق تولید عنوان کرد.
به گزارش ایرنا،: مقام معظم رهبری شعار سال ۱۴۰۰را « تولید، پشتیبانی ها ومانع زدایی ها» نامگذاری کردند.