احمد توصیفیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا یادآوری کرد: پرداخت تسهیلات کرونا از تابستان سال گذشته آغاز شد که میزان طرح های معرفی شده برای دریافت این تسهیلات ۱۳ هزار و ۸۸۳ طرح به مبلغ ۱۹۷ میلیارد تومان بود.
وی اضافه کرد: ۱۲۹ میلیارد تومان از این مبلغ معادل ۶۵.۵ درصد تسهیلات کرونا جذب و پرداخت شده و علت پایین بودن این رقم استقبال نکردن برخی واحدها و افراد از دریافت تسهیلات کرونا است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: این استان با بیشترین میزان پرداختی در بخش تسهیلات روستایی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد.
وی اضافه کرد: استان همدان در زمینه پرداخت تسهیلات روستایی رتبه نخست کشور را با پرداخت ۱۱۵ درصد تسهیلات پیش بینی شده کسب کرد این در حالیست که میانگین جذب اعتبار در کشور ۸۹ درصد است.
توصیفیان ادامه داد: مقایسه همدان با استان آخر در زمینه جذب و پرداخت تسهیلات روستایی موید پرداخت ۲ برابر این تسهیلات در این استان است.
وی گفت: سال ۹۹ بیش از هفت هزار و ۴۴۳ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته که با احتساب تملک دارایی این رقم به هشت هزار میلیارد تومان می رسد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: سه هزار و ۶۶۶ میلیارد تومان از این سرمایه گذاری از منابع داخلی در قالب تسهیلات خود اشتغالی مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) بهزیستی، مشاغل خانگی و صندوق توسعه ملی روستایی است.
وی بیان کرد: با در نظر گرفتن آمار تملک دارایی در مجموع ۴۰ درصد بیشتر از میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده در سال ۹۹ محقق شده است.
توصیفیان به بیان عملکرد تسهیلات اشتغال پایدار روستایی همدان در سال گذشته پرداخت و گفت: اعتبار تخصیص یافته به این استان ۴۴۱ میلیارد تومان بوده که عملکرد استان ۴۷۹ میلیارد تومان بوده یعنی ۱۰ درصد بیشتر از سهم پیش بینی شده محقق و جذب شده است.
وی ادامه داد: با کمک چهار بانک کشاورزی، توسعه، تعاون و صندوق کارآفرینی ۱۱۰ درصد اعتبار استان جذب شده است.
توصیفیان گفت: درصد عقد قرارداد به تفکیک طرح های جدید، طرح های در گردش و طرح های توسعه ای در استان همدان مشخص شده است.
وی با بیان اینکه پرداخت سرمایه در گردش از ۱۰ درصد به سه درصد کاهش یافته است افزود: بیش از ۶۴ درصد این اسناد در حوزه طرح های جدید و مابقی در طرح های توسعه ای هزینه شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: درصد عقد قرارداد در بخش خدمات، صنعت و کشاورزی مشخص است که بیشترین سهم با توجه به پرداخت تسهیلات روستایی و کشاورزی، با ۶۲ درصد مربوط به بخش کشاورزی است.
وی ادامه داد: همچنین در بخش صنعت ۳۱ درصد و خدمات هفت درصد عقد قرارداد شده است.
توصیفیان بیان کرد: بیشترین میزان پرداختی در حوزه تسهیلات اشتغال روستایی به فعالان در حرفه مبلمان، مصنوعات چوبی، فرش دستباف و دیگر دست بافت ها، پوشاک، پرورش دام سبک و سنگین و صنایع دستی بوده است.