بیرجند - ایرنا - معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: مراکز عرضه مستقیم و واحدهای صنفی مواد پروتئینی که از کشتارگاه‌ها مرغ گرم کشتار روز را تحویل و عرضه می‌کنند، مجاز به فروش عمده مرغ گرم نیستند.

علی تهوری روز پنجشنبه به رسانه‌ها اظهار داشت: مرغ تحویلی به واحدهای عرضه کننده مرغ برای تامین نیاز مردمی است و واحدهای صنفی مجاز به فروش به سایر شبکه‌ها نیستند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: در صورت مشاهده چنین مواردی، واحد صنفی متخلف به  اتهام عرضه خارج از شبکه به تعزیرات حکومتی معرفی می‌شود.

وی گفت: در همین راستا روز گذشته و براساس اعلام یکی از شهروندان به ستاد خبری ۱۲۴ و با پیگیری و هماهنگی‌های صورت‌گرفته بازرسان سازمان موفق به شناسایی و توقیف خودروی حمل ۲۰۰ کیلوگرم مرغ گوشت گرم شدند.

تهوری اظهار داشت: مرغ گرم در حال حمل با همکاری نیروهای انتظامی پیاده و در بازار روز بین مردم توزیع شد همچنین پرونده متخلف به ارزش ۴۰ میلیون و ۴۶۰ هزار ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

وی از مردم خواست در صورت فروش مرغ در حجم عمده مراتب را به سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

معرفی ۱۰ متخلف تولید مرغ گوشتی به تعزیرات حکومتی

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: با توجه به رصد و پیگیری‌های صورت گرفته توسط بازرسان این سازمان ۱۰ واحد متخلف در حوزه تولید و عرضه مرغ گوشتی در استان شناسایی شد.

وی ضمن تشکر از مرغداران و تولیدکنندگان مواد پروتئینی که همراهی مناسبی در جهت تامین نیاز مصرف‌کنندگان دارند گفت: براساس اعلام دستگاه‌های متولی تعدادی از تولیدکنندگان علیرغم دریافت نهاده‌های وارداتی با ارز رسمی که باید مرغ زنده تولیدی خود را براساس دستورالعمل‌های وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌ حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در چرخه توزیع استان عرضه کنند، مبادرت به خروج مرغ زنده بدون اخذ مجوز از دامپزشکی کرده‌اند.

وی اظهار داشت: در راستای نظارت بر چرخه تولید و عرضه مرغ در سطح بازار و براساس بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت ۱۰ واحد تولیدی با تخلف عرضه خارج از شبکه ۲۰۸ تن و ۳۷۷ کیلو گرم مرغ زنده شناسایی و پرونده تخلف به ارزش ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای عاملین تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

تهوری با اخطار به کسانی که بخواهند دستورالعمل‌های قانونی و مصوبات تنظیم بازار استان را نادیده بگیرند، گفت: با اخلالگران و سودجویان در شبکه توزیع کالاهای اساسی برخورد قانونی و قاطع خواهد شد.

در یک ماه گذشته نیز ۱۱ واحد تولیدی متخلف در استان خراسان جنوبی شناسایی و پرونده تخلف به ارزش ۲۵ میلیارد و ۴۳۹ میلیون ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.