مشهد- ایرنا- معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: اعتبار اصلی در تمدنسازی به جوان تعلق دارد و این جوانان هستند که نقش اصلی را در ظهور حضرت ولی عصر عج‌الله تعالی فرجه‌الشریف ایفا می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری روز پنجشنبه در نشستی با عنوان "بررسی نقش جوانان در تمدنسازی اسلامی" همزمان با سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر و "روز جوان" در مشهد ظهور حضرت مهدی (عج) را نیازمند ابزار کار ذکر و بیان کرد: جوانان ظرفیت و ابزار آن را تامین می‌کنند. 

وی ادامه داد: دعا و ذکر صرف به کار جوان نمی‌آید بطوری که جریان مواسات و همدلی در دوران بحران کرونا برای مقابله با خسارات شیوع ویروس منحوس یکی از مصادیق نقش‌آفرینی جوانان در "جامعه منتظر" است. 

معاون بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) به الگوهای ارائه شده در قرآن کریم برای جوانان اشاره و بیان کرد: حضرت یوسف به عنوان الگوی حیا و عفت، حضرت ابراهیم(ع) به عنوان الگوی مبارزه با مظاهر شرک و بت‌پرستی و حضرت ایوب(ع) به عنوان الگوی استقامت در قرآن معرفی شده‌اند. 

وی گفت: پیامبر اکرم(ص) نیز پس از بعثت و در انجام فعالیتهای تعمیقی و ترویجی دین مبین اسلام بر استفاده از ظرفیت جوانان تاکید داشتند و اجرای برنامه‌ها را به قشر جوان واگذار می‌کردند.

حجت‌الاسلام نصوری افزود: همچنین جوانان در دوران ۲۵۰ ساله حیات اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نقشی کلیدی و اثرگذار داشتند و هر جا که ائمه معصوم (ع) را یاری و همراهی کردند موفقیتهای بزرگی حاصل شد.

وی ادامه داد: این مهم در زمان غیبت امام زمان(عج) نیز وجود دارد. هر جا که نهضتهای اصلاح‌گرایانه ذیل رهبری نایبان عام امام(عج) شکل گرفته، کار به خوبی پیش رفته است.  معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: چنانکه در دوران دفاع مقدس، رزمندگان با تبعیت از ولی فقیه به عنوان نایب عام امام زمان(عج) آن رشادتها را رقم زدند.

یازدهم شعبان‌المعظم سالروز ولادت "حضرت علی‌اکبر" فرزند جوان حضرت سیدالشهدا (ع) که در رکاب پدر و امام زمان خود در کربلا به فیض عظمای شهدات نائل آمد، در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران "روز جوان" نامگذاری شده است.

حضرت علی‌اکبر که در یازدهمین روز شعبان سال ۳۳ هجری قمری در مدینه متولد شد، به گواهی تاریخ از نظر سیما و خلق و خوی شباهت بسیار زیادی با پدربزرگ شریف خود حضرت محمد مصطفی (ص) داشت. فرزند جوان و برومند امام حسین (ع) هنگامی که ۲۸ سال سن داشت روز عاشورا در نبرد با سپاه یزید مظلومانه به شهادت رسید.