وحید جلال زاده روز شنبه در گقت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجاهدان اقتصادی و کسانی که در بخش تولید و بنگاه های اقتصادی فعالیت می کنند باید مورد توجه قرار گرفته و نگاه ها به تولید و تولیدکننده تغییر کند.
وی اضافه کرد: امروز، کمتر واحد تولیدی وجود دارد که با مشکل مواجه نباشد و مانع تراشی های زیادی در برابر آنها صورت نگیرد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین صدور برخی بخشنامههای خلق الساعه مانعی در برابر فعالیت تولید کنندگان است بنابراین ضروری است تا جلوی صدور این بخشنامه ها گرفته شود.
وی بیان کرد: بانک ها نبز به جای حامی تولید بودن مانع تولید شده و مسیر پر پیچ و خمی را برای تولید کننده ترسیم می کنند.
جلال زاده، قاچاق را از جمله بیماری های مزمن تولید عنوان کرد و گفت: این معضل اساسی اقتصادی، محصولات ارزان قیمت را وارد کشور کرده و تولید داخلی را نشانه می گیرد.
وی اظهارداشت: قاچاق چندین میلیارد دلاری به کشور، سهم و درآمد تولید کننده داخلی را به جیب تولید کنندگان خارجی وارد می کند.
وی تاکید کرد: در حالی قاچاق صورت می گیرد که تولید کننده داخلی به خاطر عدم توانایی از پرداخت هزینه همواره شاهد قطعی آب و برق و تلفن واحد تولیدی است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوه قضاییه در حمایت از واحدهای تولیدی گام های ارزشمندی برداشته و اجازه نداده کارخانه ای تعطیل شود، اظهار کرد: نباید کارخانه ای فقط به خاطر تخلف رییس آن تعطیل شده و ۵۰۰ نفر بیکار و سفره آنان خالی شود بلکه به جای این اقدام تنها با فرد خاطی باید برخورد لازم صورت گیرد.
وی با بیان اینکه نظام گمرکی نیز دچار مشکل است، ادامه داد: عدم حمایت نظام گمرکی هم از دیگر بیماری های مزمنی است که تولید با آن دست و پنجه نرم می کند و هنوز حمایتی از این طریق نصیب بخش تولید نشده است.
جلال زاده به اقدام مجلس در خصوص رونق تولید اشاره کرد و افزود: سال گذشته کمیسیون ویژه جهش تولید تشکیل شد و امسال نیز این کمیسیون با عنوان مانع زدایی بخش تولید به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
به گزارش ایرنا، مقام معظم رهبری شعار سال ۱۴۰۰را " تولید، پشتیبانی ها ومانع زدایی ها" نامگذاری کردند.