«حسن عزیزی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ تحقق شعار تولید و پشتیبانی از تولیدات و برداشتن موانع تولید را از اولویتهای این اداره کل در سال جاری دانست و افزود: تحقق شعار «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» نیازمند اراده جمعی است.
وی حمایت و پشتیبانی از افراد خلاق و کارآفرین برای افزایش تولید و صادرات و در نهایت تبدیل کشور به یک قدرت اقتصادی را ضروری و راهبردی دانست و گفت: برای تحقق بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای شعار سال همه باید ریلگذاری اقتصادی را با هدف استقلال و بی اثرکردن تحریمها در دستور کار قرار دهند.
عزیزی در ادامه با اشاره به کاهش ۲ و نیم درصدی نرخ بیکاری استان براساس سند اشتغال در سال ۹۹، تصریح کرد: سال گذشته ۵۹هزار و ۷۱۳ فرصت شغلی به طور ناخالص در استان کرمانشاه ایجاد شد.
وی اظهار داشت: بر اساس سند اشتغال استان و در راستای تحقق شعار سال و به منظور تداوم کاهش نرخ بیکاری و رسیدن به متوسط نرخ بیکاری کشور برای سال جاری، ایجاد ۵۰ هزار و ۸۵۴ فرصت شغلی به طور ناخالص برای استان پیشبینی شده است.
به گزارش ایرنا؛ در پاییز سال ۹۶ نرخ بیکاری استان کرمانشاه ۲۵.۸ بود که در پاییز ۹۹ به ۱۲.۴ رسید، به این معنا که با تداوم این روند و اجرای برنامه های توسعه ای افق روشنی پیش روی استان قرار دارد و به میانگین کشوری خواهد رسید.
نرخ بیکاری کرمانشاه براساس اسناد توسعه ای و اشتغال در سال ۹۸ سه درصد کاهش و پس از پنج سال به ۱۵.۷ کاهش یافت و این نرخ در تداوم اجرای سند اشتغال در پاییز ۹۹ به کمترین رقم در ۱۰ سال گذشته رسید.
سال ۹۸ اولین گام اجرای برنامه سه ساله «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه» بود؛ طبق این سند، نرخ بیکاری کرمانشاه باید در سال ۹۸ سه درصد، در سال ۹۹، ۲.۵ درصد و در سال ۱۴۰۰ یک درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.