به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ماهنامه فکه در دویست و پانزدهمین شماره به بررسی فعالیت های جهادی طلبه ها در مقابله با کرونا پرداخت و با حجت الاسلام حسن مرادی مسئول موسسه جهادی و تبلیغی بلاغ مبین گفت و گو کرد. در ابتدای این مصاحبه آمده است: در یک سالی که کشورمان درگیر بیماری همه گیر کرونا بوده، گروه های جهادی بسیاری برای مقابله با این بیماری و کنترل آن وارد عرصه خدمت رسانی به مردم شده اند و یکی از این گروه ها موسسه جهادی و تبلیغی بلاغ مبین است که در حال حاضر یک شورای ۱۰ نفره از طلبه ها این موسسه را اداره می کنند و هیچ کدام شان حقوق بگیر جایی نیستند و همه مشغول درس و بحث هستند.
در این مصاحبه حجت الاسلام مرادی با اشاره به روند شکل گیری گروه بلاغ از سال ۸۲، فعالیت های این گروه برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان ها و تجهیز اموات در بهشت زهرا را تشریح کرده است.
مردم میان کرونا و گرانی، کرونا و موج سهمگین اربعین، کرونا؛ آزمون جهانی، جدال با تاجدار، در مسیر بهشت (روایتی از شهیدان مدافع سلامت)، رنگین کمان حضور (گزارش عملکرد بسیج طلاب تهران بزرگ سپاه محمد رسول الله «ص» در دوران کرونا و من امیر حسینم از دیگر مطالب این ماهنامه است که به صورت اختصاصی به موضوع کرونا پرداخته است.
جبهه ای سخت به نام کرونا عنوان دیگری از این ماهنامه است که به روزشمار اخبار شیوع بیماری کووید ۱۹ از بهمن سال ۹۸ تا اسفند ۹۹ پرداخته و تیتر ۱۸۰ خبر از مهمترین خبرهای بیش از یک سال را منتشر کرده است.
بسیج؛ پای کار مرم عنوان گفت و گویی با حجت الاسلام محمد نعیمی نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله (ص) است و حجت الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گزارشی از فعالیت های سازمان اوقاف و امور خیریه را برای مقابله با ویروس کرونا بر شمرده است.
گشایش جبهه جدید در مقابله با کرونا عنوان گفت و گویی با حکیم حسین تاج بخش و امیر رحیمی از فعالان حوزه طب اسلامی است و گفت و گو با مادر مهین خسروی تبار شهید مدافع سلامت با عنوان پایانی خوش، مزدی به وسعت بهشت در این نشریه منتشر شده است. عطر یاس، ملکوت بیداری عنوان گزارشی دیگر است که به مصاحبه با اکرم سادات سعیدی ابراهیمی، همیار سلامت و تطهیرکننده جهادی اموات کرونایی اختصاص یافته است.