به گزارش ایرنا، مهدی جمال روز یکشنبه به رسانه ها افزود: بیشترین میزان اقامت در تأسیسات گردشگری استان متعلق به اقامتگاههای بومگردی است.
وی با اشاره به اینکه میزان اقامت در تأسیسات گردشگری مجاز استان سمنان شامل هتل و مهمانسرا، هتلآپارتمان، مهمانپذیر، اقامتگاههای بومگردی، مجتمعهای گردشگری و اقامتگاههای سنتی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است، افزود: بیشترین اقامت تاکنون در اقامتگاههای بومگردی ثبت شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون هفت هزار و ۳۲۵ نفر مسافر با رعایت شیوهنامههای بهداشتی، توجه به سفر سالم و مسئولانه در تأسیسات گردشگری مجاز استان سمنان اقامت داشتهاند، افزود: یکهزار و ۸۷۲ نفر در هتلها و مهمانسراها، ۱۶۳ نفر در هتلآپارتمانها، ۶۱۵ نفر در مهمانپذیرها، یکهزار و ۶۸۰ نفر در مجتمعهای گردشگری و ۱۲۱ نفر در اقامتگاههای سنتی اقامت داشتند.
جمال گفت: با وجود اینکه هیچگونه تبلیغ برای سفر، مسافران در استان سمنان اقامت کردند و دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان براساس شیوهنامه ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا رسالت ذاتی خود را مبنی بر مدیریت سفر مسئولانه انجام میدهد تا هموطنان و مسافران در سلامت کامل باشند و با خاطره خوش استان را ترک کنند.
وی با اشاره به تشدید بازدیدهای نظارتی از مراکز گردشگری استان، گفت: تاکنون ۴۰۶ مورد بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری استان انجام شد و ۴۷ هزار و ۳۴ نفر نیز از جاذبههای تاریخی و گردشگری استان بازدید کردهاند.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان تصریح کرد: تابع مصوبات ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا، برپایی هرگونه کمپ و چادر در استان ممنوع است و بهواسطه شیوهنامه این ستاد در خصوص سفرهای نوروزی، اقدامات در دستور کار قرار گرفته است.
در استان سمنان ۹۰ اقامتگاه بومگردی، ۱۵ هتل و مهمانسرا، ۱۴ اقامتگاهسنتی، پنج مهمانپذیر، پنج مجتمع گردشگری، ۷۹ خانه مسافر، یک هتلآپارتمان، دو مرکز تفریحیسرگرمی، یک اردوگاه، یک متل، ۳۱ دفتر خدمات مسافرتی، ۴۲ رستوران بینراهی، ۱۹ سفرهخانه سنتی و سه موسسه آموزش گردشگری فعال است.