کرمانشاه - ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه با اشاره به تشکیل ۵۱ شرکت تعاونی در سال گذشته در استان، گفت: با تشکیل این تعداد شرکت، یک هزار و ۲۵۱ فرصت شغلی ایجاد و برنامه‌های پیش‌بینی شده تشکیل تعاونی در استان، بطور کامل محقق شد.

«حسن عزیزی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون سه هزار و ۱۰۵ شرکت تعاونی با بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار عضو و بیش از ۴۶ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه فعال است.

وی در ارتباط با وظایف نظارتی این اداره کل بر تعاونی‌ها نیز با بیان اینکه در سال گذشته هزار و ۷۵۹ مورد نظارت عمومی بر تعاونی‌ها انجام شده است، گفت: کارشناسان اداره کل و شهرستان‌های تابعه، ۱۸۲ مورد شکایات تعاونی‌ها را رسیدگی نموده و ۱۰۵ مورد از شرکت های تعاونی سطح استان حسابرسی شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته تعیین تکلیف شرکت‌های تعاونی غیر فعال در اولویت برنامه های کاری اداره کل قرار گرفت، افزود: در این ارتباط ۵۲ مورد از تعاونی های غیرفعال استان تعیین تکلیف شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با اعلام تحقق ۱۰۰درصدی ۲۵ شاخص عملکردی پیش بینی شده در حوزه توسعه تعاونی‌های استان، اظهار داشت: برگزاری جشنواره تعاونی های برتر و مراسم هفته تعاون، اجرای ۲ طرح پژوهشی با مشارکت دانشگاه رازی، حمایت از تعاونی‌های تولیدی توانیابان بهزیستی و فرش دستباف با استفاده از اعتبارات فصل ۵ (کمک‌های دولتی)، تأسیس و تجهیز مرکز نوآوری و توسعه تعاون کرمانشاه با استفاده از اعتبارات فصل ۵ (منتا) در راستای توسعه و ترویج تعاونی ها به طور ۱۰۰ درصد محقق شده است.

او صادرات ۱۱۵ میلیون و ۴۱۶ هزار دلاری کالاهای مجاز تولیدی از پایانه های مرزی استان توسط تعاونی‌ها را دیگر عملکرد این اداره کل در سال ۹۹ اعلام کرد.

عزیزی در پایان با اشاره به برگزاری ۳۷ هزار نفر ساعت آموزش های حقوقی، مهارتی و مدیریتی برای اعضای تعاونی های استان به صورت حضوری و مجازی، گفت: خوشبختانه با هماهنگی و برنامه ریزی های به عمل آمده پنج کرسی آموزشی به صورت مجازی با مشارکت دانشگاه ها، اتاق تعاون و بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی در راستای توانمند سازی تعاونی های استان در سال گذشته برگزار شد.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.