سرهنگ علی اسلامی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: برای تحقق پیام نوروزی معظمله از ابتدای امسال محور حرکت اصناف و نقشهراه جامعه هدف، تلاش برای شکوفایی اقتصاد ملی است .
وی با بیان اینکه اصناف همواره بر حسب وظیفه ملی و انقلابی وظایف خود را در عرصههای مختلف برای خدمت به مردم و گرهگشایی از مشکلات و تحقق مطالبات مردم و مسوولان برداشتهاند، ادامه داد: برای اجرای نامگذاری سال، اصناف بسیجی استان یزد از هیچ کوششی دریغ نمیکنند.
وی به تحریمهای ظالمانه دشمنان و جنگ اقتصادی علیه انقلاباسلامی از سوی آمریکا و برخی کشورها اشاره کرد و یادآور شد: برای خنثیکردن توطئه استکبارجهانی بهترین و مطمئنترین راه همان مسیری است که طی سالهای اخیر مقام معظم رهبری مشخص کردند.
اسلامی بیان کرد: باید برای تقویت اقتصاد ملی به تولید محصول داخلی تکیه کرد و از تمامی ظرفیتها و نیروهای خوشفکر و با انگیزه که روحیه انقلابی و مدیریت جهادی دارند در کنار صنوف به نحو مطلوب استفاده کرد، اگر چنین شد بدونشک شعار سال محقق میشود.
به گفته وی، هرجا به دانش و توان داخلی در ۴۲ سال گذشته عنایت شد شاهد تحول و موفقیتهای بزرگی هستیم که نمونه بارز آن در پیشگیری و مقابله با کروناست که با همت و غیرت اصناف و مردم و مسوولان شاهد تولید ماسک و رفع سایر نیازهای مردم بودیم .
همچنین رییس اداره تربیت بدنی سپاه الغدیر یزد دیروز (دوشنبه) به ایرنا گفته بود: شعار انتخابی سال ۱۴۰۰، برای تحقق تولید و اشتغال مولد بر اساس پیام نوروزی مقام معظم رهبری به عنوان نقشهراه تمامی ورزشکاران بسیجی استان قرار گرفت.
محمدمهدی نیکونژاد افزود: تمامی نامگذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری با درایت، بر اساس نیاز مردم و کشور و مصالح انقلاب اسلامی انتخاب می شود،لذا پیگیری اجرای آن وظیفه همه مردم به خصوص بسیج و جامعه ورزشکاران استان است .
وی با بیان اینکه اساسیترین نیاز جامعه با توجه به تداوم تحریمهای ظالمانه دشمنان و شیوع ویروس کرونا، مباحث اقتصادی مربوط به تولید و اشتغال است، ادامه داد: باید برای اجرای توصیههای مقام معظم رهبری از ابتدای سال در یک برنامه مشخص همه افراد و گروهها وظایف مربوط به خود را انجام دهند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری و تاکید کردند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود.
معظمله تاکید کردند: تحقق جهش تولید هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور از جمله در مساله ارزش پول ملی دارد و هم موجب اعتماد بهنفس ملی، رضایتمندی عمومی و تضمینکننده امنیت ملی است.
در استان یزد سه هزار واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که حدود ۹۷ هزار نفر در این واحدها مشغول کار هستند.
همچنین از حدود ۵۵۰ معدن استان، پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک است و از میان معادن ملی می توان به سنگ آهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( ۲ معدن)، سرب و روی مهدی آباد مهریز و اورانیوم ساغند اشاره کرد و ذخیره قطعی مجموع معادن استان حدود ۲ میلیارد تن تخمین زده می شود.
در یزد بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی وجود دارد و به همین دلیل چهارمین استان توسعه یافته صنعتی و از لحاظ تنوع معدنی دومین استان کشور است و این منطقه به دلیل واقع شدن در مرکز ایران و فرو افتادگی کویر مرکزی و وجود چند گسل فعال، بستر ذخایر معدنی متعددی است که وجود این معادن مزیتی برای استان هست.
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۷۳ هزار واحد صنفی دارد که در مجموع ۳۲۰ هزار نفر از اقشار مختلف استان در بسیج سازماندهی شدند.
در هر واحد صنفی به طور متوسط ۲.۵ نفر فعالیت دارند.