شهرکرد -ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری از رسیدگی و مختومه شدن هفت هزار و ۴۲۴ پرونده تخلف در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق طی سال گذشته خبر داد.

محمدرضا عمرون روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: متهمان پرونده‌های رسیدگی شده به پرداخت بیش از ۴۴۵ میلیارد و ۴۰۹ میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.

گفته وی، از این تعداد پرونده تشکیل شده، چهار هزار و ۳۶۷ پرونده در حوزه تخلفات کالا و خدمات بود که متخلفان به پرداخت ۸۰ میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

وی افزود: در حوزه تخلفات بهداشت، دارو و درمان نیز کارشناسان مراکز بهداشتی و معاونت‌های درمان، غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیز با بازرسی از این واحدها ۲ هزار و ۲۹۵ فقره پرونده تخلف را تشکیل و به شعب تعزیرات حکومتی ارجاع دادند که متخلفان به پرداخت ۶ میلیارد و ۶۸۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

به گفته وی، ماموران انتظامی استان در بازرسی از خودروها و انبارها ۷۶۲ پرونده قاچاق کالا و خدمات را تشکیل دادند و متخلفان علاوه بر ضبط کالا به پرداخت جزای نقدی ۳۵۸ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریالی محکوم شدند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال ۹۸ نیز در تعزیرات حکومتی استان هفت هزار و ۴۰ پرونده رسیدگی و مختومه شد که از این تعداد پرونده چهار هزار و ۴۲۹ فقره پرونده در حوزه کالا و خدمات، یکهزار و ۴۰۸ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و یکهزار و ۶۲۹ فقره پرونده در حوزه بهداشت و درمان بود. 

عمرون با اشاره به اجرای طرح تسهیل کسب و کار نوروزی در سطح استان افزود: این طرح ۱۶ اسفندماه پارسال به منظور پیشگیری از تخلفات احتمالی، صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و توزیع کنندگان و برخورد قاطع با متخلفان با همکاری مراجع نظارتی آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه امسال ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت بحث نظارتی در سطح استان گفت: طرح‌های نظارتی ویژه از جمله طرح ویژه ضیافت، طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس، طرح شب یلدا، طرح ویژه اربعین و طرح مقابله با ویروس کرونا با همکاری دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در سال گذشته در استان اجرا شد.

عمرون به اجرای گشت‌های مشترکی با حضور نمایندگان سایر دستگاه‌های نظارتی در سطح استان اشاره کرد و افزود: تعداد ۴۸۶گروه تشکیل و از تعداد سه هزار و ۶۲۶ واحد صنفی بازرسی انجام شد و در این بازرسی‌ها یک‌هزار و ۶۲۴ واحد به علت رعایت قوانین و مقررات صنفی تقدیر و یکهزار و ۶۳۲ واحد نیز تذکر دریافت کردند و در این زمینه ۳۶۹ پرونده تخلف نیز در شعب تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد.

وی با اشاره به اهمیت بحث نظارت و رسیدگی به تخلفات، از مردم خواست تا گزارشات خود را در خصوص تخلفات اقتصادی به ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و یا سامانه ثبت شکایات tazirat۱۳۵.ir  اعلام کنند.

به گزارش ایرنا، استاندارد میانگین رسیدگی به پرونده‌های حوزه کالا و خدمات در کشور ۱۸ روز، بهداشت و درمان ۱۷ روز و قاچاق کالا  و ارز ۴۰ روز است در حالی‌که میانگین رسیدگی به پرونده‌های حوزه کالا و خدمات در استان ۱۹ روز،  بهداشت و درمان ۱۳ روز، قاچاق کالا و ارز  ۱۰۵ روز است .

در استان چهارمحال و بختیاری ۶ شعبه تعزیرات حکومتی در شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل و فارسان و پنج هیات رسیدگی به تخلفات صنفی فعال است.

بیش از ۲۷ هزار واحد صنفی مجوزدار در چهارمحال و بختیاری فعال است.