تهران- ایرنا-وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرد با افزایش شمار مبتلایان به کووید-۱۹،نود درصد ظرفیت مراقبت های ویژه بیمارستان ها اشباع شده؛ امانوئل مکرون که پیشتر برای عدم اعمال محدودیت های سختگیرانه زیرتیغ انتقاد قرار گرفته، اکنون روزهای سخت و سرنوشت سازی را برای برون رفت از مهلکه شیوع کرونا پیش رو دارد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه که طی هفته های اخیر مدیریت بحران شیوع کرونا را به ژان کستکس، نخست وزیر خود محول کرده بود، با تداوم سیر صعودی مبتلایان به کووید-۱۹، حال این پرسش در محافل و رسانه ها مطرح می شود که آیا وی به خط مقدم مبارزه با مهلکه شیوع کرونا بازمی گردد و در برابر هجمه انتقادات از عدم اعمال محدودیت های سختگیرانه در پایان ماه ژانویه (دی/ بهمن)، آیا او اقدامات شدیدتر و حتی تصمیم به قرنطینه دوباره را اتخاذ خواهد کرد؟

به گزارش لوموند، وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرد که با بستری شدن چهار هزار و ۹۷۴ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در بخش مراقبت های ویژه، در حال حاضر ۹۰ درصد ظرفیت بیمارستان های این کشور اشباع شده است.

همچنین روزنامه فرانسوی اوئست فرانس نوشت: هفته گذشته، روزانه حدود ۴۰ یا ۵۰ هزار مورد مبتلا به کووید-۱۹ و  بیش از دو هزار مرگ و میر ناشی از آن در بیمارستان ها یا خانه های سالمندان در فرانسه ثبت شده است.

 اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه اعلام کرد که روزهای آتی برای ارزیابی تاثیرات محدودیت های کرونایی اعمال شده در گذشته و اتخاذ اقدامات سخت گیرانه جدید برای مقابله با موج سوم کرونا تعیین کننده است.

در این راستا، رییس یکی از بیمارستان های پاریس در گفت و گویی با شبکه بی اف ام تی وی تصریح کرد که هیچ راه حلی جز قرنطینه دوباره برای مقابله با موج سوم کرونا وجود ندارد.

وی افزود: به رغم هشدارهای پزشکان، متخصصان و مقامات بهداشتی، بسیاری از محافل از استراتژی دولت مبنی بر عدم اعمال محدودیت های سخت کرونایی و قرنطینه حمایت می کنند.

روزنامه فرانسوی اوئست فرانس در ادامه نوشت: در حال حاضر، ۲۸ هزار و ۳۲۲ نفر مبتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان ها در سراسر فرانسه بستری هستند.

 رئیس حزب "جمهوری به پیش" در پارلمان فرانسه بیان کرد: تصمیم به قرنطینه کل کشور بستگی به شاخص های ابتلا به کووید-۱۹ و میزان اشغال تخت های مراقبت های ویژه بیمارستان ها دارد.

وی در ادامه گفت: باید بین شرایط اضطراری شیوع کرونا و در خطر بودن سلامت مردم و همچنین دیگر پیامدهای قرنطینه از جمله تاثیرات روحی-روانی، اقتصادی اجتماعی آن بر جامعه توازن برقرار کرد.

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی تارنمای ورد میترز، فرانسه با بیش از چهار میلیون و ۵۵۴ هزار مبتلا به کووید ۱۹ و بیش از ۹۴ هزار جان باخته ناشی از آن، در رتبه چهارم کشورهای جهان و رتبه نخست اروپا قرار دارد.