به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ، علی هادی در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه و معاون رئیس قوه قضائیه و ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به استان لرستان و در جلسه شورای اداری اداره کل ثبت اسناد و املاک این استان اظهار داشت: با توجه به اینکه سازمان ثبت دارای ساختمان های فرسوده زیادی است تلاش می کنیم برای تکمیل ، ساخت و تجهیز ساختمان ها، پروژه هایی را در کشور اجرا کنیم.
وی با اشاره به لزوم هوشمندسازی سازمان ثبت افزود: استفاده از هوش مصنوعی و هوشمندسازی در این سازمان شروع شده که بخش قابل ملموس و مشاهده آن در مرکز مالکیت معنوی و در بحث ثبت اختراع و برندسازی و تجاری سازی است.
معاون سازمان ثبت اسناد کشور درباره اجرای طرح کاداستر (حدنگار) هم گفت: از ۱۶۲ میلیون هکتار اراضی کشور در طول ۴۰ سال گذشته و تا ابتدای سال ۹۸ ، برای ۱۱ میلیون هکتار سند صادر شده بود در حالی که در ۱۱ماهه سال ۱۳۹۹ حدود ۳۶ میلیون هکتار سنددار شده که این تعداد معادل حدود چهار برابر ۴۰ سال گذشته است .
هادی تأکید کرد: اگر طرح کاداستر و اجرا را که از جمله فعالیتهای عقب مانده سازمان است به اتمام برسانیم ، فعالیت ها در واحدهای ثبتی بروز و به حالت طبیعی برمی گردد و بسیاری از مشکلات مردم هم حل می شود.
وی یادآور شد : با تلاش و همتی که در همکاران سراغ دارم و دیده ام نسبت به اجرای این طرح ها بسیار خوشبین هستم و امیدوارم در اجرای فعالیت سایر بخش ها نیز موفق باشیم.
معاون سازمان ثبت اسناد کشور بر لزوم برگزاری مستمر و هفتگی و ماهانه جلسات مدیران با همکاران تأکید کرد و اظهار داشت: این جلسات باعث می شود در سازمان ثبت که از جمله سازمان های دارای گلوگاه های فساد زیاد است شاهد آلودگی کمتر باشیم؛ در واقع هنر مدیران این است که علاوه بر توجه به مشکلات همکاران بویژه در زمانی که با مشکل خاصی مواجه هستند، پیشگیری را در دستور قرار داده و تذکرات لازم را در مواقع ضروری به آنها بدهند.