آیتالله «قربانعلی درینجفآبادی» روز سهشنبه دربازدید از اردوهای جهادی نوروزی در اراک و در جمع جهادگران بسیج سازندگی، افزود: حرکتهای جهادی و تفکر ایثار و شهادتدستاوردی عظیم است که پشت دشمنان را به لرزه آورده و کشور را از وابستگی میرهاند.
وی اظهار داشت: جامعه اسلامی نیازمند فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت در همه ابعاد است و برای تعالی و پیشرفت باید این مهم در راس امور باشد.
امام جمعه اراک گفت: جهاد سازندگی از مصادیق پرثمری است که توانست حجم عظیمی از خرابی و ویرانیها را آباد کند و آن تفکر به معنای واقعی آبادی و سازندگی در کشور را رقم زد.
وی اظهار داشت: چیزی که کشور برای پیشرفت در گام دوم انقلاب اسلامی به آن نیازمند است فرهنگ جهاد است..
آیت الله دری نجف آبادی افزود: اردوهای جهادی و جهادگران بسیج سازندگی افتخار ملت ایران هستند و بسیجیان جهادگر با حضور به موقع خود در میدان های نبرد کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشتهاند.
وی اظهار داشت: حمایت از نیازمندان، محرومان و بیماران از دیگر مصادیق جهاد است که در ایام بیماری کرونا به بهترین شکل رقم خورد و جهادگران بسیجی با اقدامات موثر خود توانستند آسیبهای زیادی را برطرف کنند و البته باید این حرکت با قوت ادامهدار باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: جهادگران بسیج سازندگی خدمات مطلوبی به مناطق محروم و کم برخوردار ارایه میکنند که قابل تقدیر است و بسیجیان جهادگر با عشق و اعتقاد قلبی وارد میدان خدمت میشوند و همین مولفه باعث اثرگذاری فعالیتهای آنان میشود.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: جهادگران بسیج سازندگی از مومنترین و دلسوزترین افراد به انقلاب اسلامی هستند که بهترین روزهای عمر خود را صرف خدمت به مردم و نیازمندان می کنند و آنان باید الگوی همه جوانان باشند.
وی اظهار داشت: قشر جهادگر بسیج سازندگی استان مرکزی در خدمت رسانی به محرومان پیشگام استد و با حضور به موقع خود در مناطق مختلف از جمله سیستان و بلوچستان، سی سخت و سایر مناطق دیگر منشا خدمات و اقدامات گستردهای شد.
امام جمعه اراک افزود: رسیدگی به اشتغال، رفع نیازهای مردم، رفاه،آموزش، فرهنگ، بهداشت و سلامت مردم که از سوی جهادگران بسیج سازندگی انجام میشود در زمره بهترین عبادتها است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری طنینانداز کردن تفکر و کار جهادی در کشور است و این نشان از اهمیت این تفکر است چراکه تاریخ ۴۲ ساله انقلاب اسلامی به وضوح نشان میدهد هرکجا با کار و روحیه جهادی پیش رفته و موفقیت و پیشرفتها رقم خورده است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی تفکر و کار جهادی اصل مهم محسوب میشود و باید تلاش کرد تفکر جهادی فراگیر شود که لازمه این کار بسیج عمومی و هدایت عموم مردم و جوانان در فعالیتهای جهادی است.
وی اظهار داشت: ثمره کار و روحیه جهادی باید خدمت رسانی همه جانبه برای تحقق عدالت و پیشرفت باشد چراکه این مسئله یکی از آرمانها و شعارهای اصلی انقلاب است و همه باید در این مسیر تلاش کنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: با طنین انداز شدن حرکتهای جهادی شاهد تربیت حجم عظیمی از نیروهای جوان و دلسوز به انقلاب اسلامی هستیم و این مسئله در گام دوم انقلاب با قوت ادامه پیدا خواهد کرد.
سردار کریمی افزود: بزرگترین دستاورد اردوهای جهادی کادرسازی برای گام دوم انقلاب است و این یکی از ماموریتهای مهم بسیج سازندگی است که تاکنون در آن موفق بوده است.
وی اظهار داشت: فضای اردوهای جهادی جدای از اینکه مسایل تربیتی را دنبال میکند به یک سبک زندگی موفق تبدیل شده و باید با جدیت دنبال شود.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت:بزرگترین سرمایه اردوهای جهادی مردم و جهادگران مخلص هستند که بدون هیچ ادعایی در میدان خدمت رسانی حاضر میشوند و تمرکز اردوهای جهادی کادر سازی برای گام دوم انقلاب باید باشد.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی نیز گفت: استقبال جوانان در نوروز امسال از اردوهای جهادی استان مرکزی چشمگیر بود و بسیجیان جهادگر توانستند با حضور خود در صحنههای مختلف جلوه هایی از کارآمدی بسیج و تفکر نجات بخش جهادی را رقم بزنند.
«امید محترمی» افزود: جهادگران بسیجی سهم به سزایی در امید آفرینی در جامعه دارند و با حضور خود در مناطق محروم و کم برخوردار موجب دلگرمی مردم میشوند.
وی اظهار داشت: نوروز سال ۱۴۰۰ جهادگران بسیج سازندگی در ابعاد مختلفی خدمت رسانی خود به ولی نعمتان را انجام میدهند که فعالیتهای سازندگی و عمرانی، مقابله با بیماری کرونا، ایفای نقش در طرح جهادی و سلامت شهید حاج قاسم سلیمانی، کشاورزی و دام و طیور و محرومیت زدایی در همه ابعاد از جمله فعالیت های جهادگران بسیجی است.
وی خاطر نشان کرد: بیش از ۸۰ گروه جهادی بسیج سازندگی در ایام نوروز سال ۱۴۰۰ که بیشتر از دانشجویان و طلبههای بسیجی هستند در سراسر استان برای ساخت ۲۵ منزل محرومیا خدمت رسانی می کنند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت:۲ گروه جهادی در منطقه سی سخت و ۲ گروه جهادی در منطقه زابل سیستان و بلوچستان در ابعاد مختلف به ولی نعمتان انقلاب خدمات ارایه می دهند.
محترمی افزود: بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در استان در قالب قرارگاه کمک مومنانه و طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی خدمت رسانی میکنند که تاکنون بیش از ۱۳۱ میلیارد تومان خدمات در قالب کمک های مومنانه ارایه شده است.
وی اظهار داشت: پیش بینی میشود تا پایان نوروز سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۲۰۰ جهادگر با ارایه بیش از ۱۰ هزار نفر روز خدمت در مناطق محروم فعالیت داشته باشند و این یک افتخار بزرگ در کارنامه جهادگران بسیج سازندگی است.
استان مرکزی با یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در قلب کشور قرار دارد.