به گزارش ایرنا از استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری روز چهارشنبه با اشاره به مصوبه جلسه شورای استاندارد استان در مهر سال گذشته، تاکید کرد: در بند ۴ صورتجلسه این شورا مصوب شد، با توجه به مکاتبات صورت گرفته با دستگاههای اجرایی و مدیران اماکن عمومی، اقدامات لازم در خصوص استانداردسازی و اخذ تاییدیه ایمنی جهت آسانسورهای منصوبه صورت پذیرد، در غیر این صورت، مسؤولیت هرگونه حادثه احتمالی با مدیران مجموعه خواهد بود.
وی تشریح کرد: در این راستا، مکاتباتی با مدیرانکل دفاتر حوزه نظارت وزارتخانهها، مبنی بر استانداردسازی آسانسورهای دستگاههای ذیربطشان، انجام شد و در این مرحله از بازرسیها، با تمام اماکن عمومی و دولتی که اقدامی درخصوص استانداردسازی و رفع نقص آسانسورهای خود نکرده باشند، برخورد قاطع جهت پلمب آسانسورهای غیراستاندارد میشود.
این مقام مسؤول همچنین درخصوص وضعیت نگرانکننده آسانسورهای بیمارستانها هشدار داد و افزود: در این خصوص با معاون دادستان و رئیس دادسرای ناحیه ۱۹ مکاتباتی انجام و گزارشی از این موضوع ارائه شد.
تعداد کل آسانسور های استاندارد سازی شده اماکن خصوصی و دولتی حدود ۱۵ درصد است ضمن اینکه ۲۰ درصد دیگر نیز در مرحله بازرسی جهت دریافت گواهی ایمنی آسانسور قرار دارد.
تعداد گواهینامه های بازرسی صادره در سال برای آسانسورهای اماکن دولتی و خصوصی حدود ۱۵ هزار مورد است.
سالاانه نیز تعداد کل بازرسی ها از آسانسورهای دولتی و غیردولتی حدود ۴۵ هزار مورد است این درحالی است که حدود ۳۰۰ هزار آسانسور در استان تهران موجود است.