«سیدعلی سیدعلی بابایی» روز چهارشنبه با بیان اینکه ۱۶ کشتارگاه از ۲۱ کشتارگاه مرغ استان تهران، فعال است به خبرنگار ایرنا توضیح داد: استان تهران، پنج درصد مصرف روزانه مرغ خود را تولید میکند و بقیه مرغ مصرفی این استان از استانهای گلستان، مازندران و گیلان تامین میشود.
وی ادامه داد: مرغها پس از کشتار در کشتارگاهها به سامانههای عرضه عمده نظیر سامانه «بهمن»، «پیروزی» و «حکیمیه» تهران منتقل میشود تا برای مصرف مردم استان در اختیار اصناف مربوطه قرار گیرد.
سیدعلی بابایی اضافه کرد: ناظران فنی و بهداشتی و دامپزشکان در همه کشتارگاههای دام و طیور مستقر هستند و با توجه به وضع کنونی، ناظران دولتی هم براین امر نظارت می کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران ابراز امیدواری کرد: با هماهنگیهایی که روز سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور به ریاست رئیس جمهوری صورت گرفت، میزان ورودی مرغ زنده به استان تهران در روزهای آینده افزایش یابد.
سیدعلی بابایی اضافه کرد: با توجه به شرایط کنونی و تقاضای بیش از حد معقول مردم برای خرید مرغ، مقداری کمبود وجود دارد که با این هماهنگی ها، در روزهای آتی، این کمبود برطرف میشود.
وی بیان کرد: در شرایط طبیعی روزانه در حد ۴۰۰ تا ۴۵۰ تُن ورودی مرغ در سامانه «بهمن» داشتیم که کافی بود، اما در یک ماه اخیر حتی روزانه تا ۸۵۰ تن مرغ به این سامانه وارد شده، ولی تقاضای غیر معمول مردم ناشی از ذهنیت کمبود مرغ، باوجود تولید کافی این محصول در کشور به کمبودها دامن زده است.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران تاکید کرد: در روزهای آینده با تامین مرغ زنده از استانهای شمالی، کمبود مرغ در استان تهران برطرف میشود و مردم هیچ نگرانی برای تامین مرغ نداشته باشند.
سیدعلی بابایی گفت: با توجه به سخنان رئیس جمهور در جلسه سه شنبه ستاد تنظیم بازار، قیمت مرغ هیچ گونه افزایشی نخواهد داشت و همه دستگاهها و وزارتخانههای دست اندرکار این موضوع باید تلاش کنند مرغ با قیمت مصوب در بازار تامین شود.