به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی ، احمد برادران روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان افزود : برنامه مدون آموزشی و تربیتی راهکار آینده آموزش و پرورش را برای تربیت و آموزش نسل آینده کشور و استان مشخص خواهد کرد.
قائم مقام شورای آموزش و پرورش استان خراسان شمالی اظهارداشت : یکی از رسالت های مهم آموزش و پرورش ، تربیت نیروی انسانی است و این نهاد نقش بی بدیلی در آینده کشور دارد و نمی تواند بدون برنامه به این نقش مهم بپردازد.
برادران توجه به آموزش و تربیت را از سوی آموزش و پرورش باعث کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه دانست و تصریح کرد : در طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش به تمام این مسایل توجه شد و این برنامه باید با کمک تمام دستگاههای اجرایی برای سنوات آینده تحصیلی نیز اجرایی شود.
برادران با اشاره به شیوع فضای مجازی و تعطیلی تحصیلی حضور در مدارس خاطرنشان کرد: با وجود این که تحصیلی در بستر فضای مجازی و برنامه "شاد" دشواری های زیادی برای معلمان و حتی دانش آموزان دارد، ولی ابتکار آموزش و پرورش باعث شد تا آموزش با همه گیری کرونا متوقف نشود.
معاون استاندار خراسان شمالی اظهارداشت : البته درابتدای کار فعالیت آموزشی در فضای مجازی و برنامه شاد، تعدادی از دانش آموزان به دلیل نداشتن تجهیزات مورد نیاز ( تلفن همراه و تبلت) با مشکلاتی مواجه بودند که این مشکلات نیز با مشارکت خیرین و حمایت دولت تا حد زیادی مرتفع شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این نشست از اجرای طرح مکانیابی مدارس در استان خبر داد و گفت: این طرح به منظور استفاده بهینه برنامهریزی برای تامین فضای آموزشی اجرایی میشود.
مهدی مودی اظهار داشت: در این طرح مکان یابی مدارس تلاش می شود تا منابع به نقاط محروم اختصاص یابد و استاندارد سازی مدارس نیز همزمان با کمک خیرین خصوصی و دولتی اجرایی شود.
وی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان خراسان شمالی در جذب پیش دبستانی گفت : حدود ۹۶ درصد از مشمولان پیش دبستانی استان در سال تحصیلی جاری جذب شدند و این جذب در مقاطع ابتدایی ۹۹ و متوسطه اول ۹۵ و متوسطه دوم نیز ۸۳ درصد رسید.
۱۸۰ هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار مدرسه زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند.