وی روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: این مجسمه برنزی اولین اثر سرویس برنزی است که شهرداری شیراز برای آن همتکرده بود و این اثر که به شایستگی اجرا شد در جایی مناسب نصب شده بود.
این مجسمه ساز شیرازی با بیان اینکه سختی های بسیاری برای این اثر متحمل شده است، از مسئولان خواست برای یافتن این سردیس و مجازات ربایندگان اهتمام کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز در گفتوگو با ایرنا، سرقت سردیس استاد هودی را محکوم کرد و گفت: این ادارهکل، اقدامات لازم را برای پیگیری موضوع انجام داده است.
صابر سهرابی با اشاره به قرار داشتن مکان سردیس در خیابان حافظیه شیراز افزود: هم سردیس و هم محوطه استقرار آن در مالکیت شهرداری هست.
رحیم هودی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، چهره ماندگار استان فارس و دارنده نشان درجه یک هنری در حوزه تئاتر، سال ۱۳۱۴ در شیراز متولد شد . این هنرمند از دهه ۳۰ شمسی با نمایش «عینک مضحک» بهطور جدی پا به عرصه تئاتر گذاشت و تاکنون در فیلمهای سینمایی و سریالهای بسیاری به ایفای نقش پرداخته است.
عبدالعلی قصرالدشتی، زاده مردادماه ۱۳۵۱ هنرمندی از اهالی شیراز است که بیشتر برای مجسمههایش نامبردار است. او از شاگردان استاد علیاصغر تجویدی است.
قصرالدشتی در سال ۱۳۸۱ برای سفری تحقیقاتی به فرانسه اعزام شد و همین سفر، نقطه عطف تحول هنری او شد؛ پس از این سفر، دو سال دوره تخصصی هنرهای تجسمی را زیر نظر استادان دانشگاه تهران پشت سر نهاد و بعد از آن به دانشگاه هنرهای زیبای تهران گام نهاد و به تحصیل آکادمیک در رشته مجسمهسازی پرداخت. قصرالدشتی باری دیگر به خارج از ایران کوچ کرد و در اروپا به کسب تجربه پرداخت.
طراحی و اجرای آبنمای میدان پارسه، تندیس خواجوی کرمانی، کریمخان زند، ملاصدرا، سردیس حافظ و سعدی، مجسمه سنگی فردوسی، نماد سنگی صخرههای مدرن در لوپ پل جهاد صنایع، مجسمه فلزی و مدرن رهایی در چهارراه زمزم، مجسمه میرزای شیرازی در پل معالیآباد، مجسمه کوهنوردان در بزرگراه حسین الهاشمی و مجسمه پرتره استاد عطروش، صندلی خانواده و انتظار و سیمرغ درخت خشک باغ جهاننما از آثار اوست.