علی ملک روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح ویدئو کنفرانسی طرح توسعه مجتمع صنعتی فولاد آلیاژی اسفراین به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان اعتبار برای تکمیل تجهیزات و رفع گلوگاه های خط تولید این مجتمع صنعتی هزینه می شود.
وی تجهیز قطعات مهم کوره دوم، سوپر سونیک، متریال هندلینگ و ترانس کوره را از جمله گلوگاه های خط تولید مجتمع صنعتی اسفراین دانست که با تامین این تجهیزات، سطح تولیدات مجتمع از بزرگترین مجتمع فولاد آلیاژی کشور و خاورمیانه به یک شرکت پیشرو فولاد آلیاژی در دنیا تبدیل خواهد شد و توان تولید در خط ریخته گیری پیوسته این شرکت از حدود ۱۰۰ هزار تن محصول سالانه فعلی به چهار برابر افزایش خواهد یافت.
ملک با اشاره به اینکه مجتمع صنعتی فولاد آلیاژی اسفراین بر لبه تکنولوژی و پیشرفت حرکت می کند گفت: این مجتمع صنعتی با تلاش متخصصان توانمند داخلی تا کنون توانسته با بومی سازی قطعات مورد نیاز صنایع زیربنایی و راهبردی کشور در شرایط سخت تحریم، این صنایع را به واردات قطعات مورد نیاز بینیاز کند.
همزمان با ۱۲ فروردین طرح توسعه مجتمع صنعتی فولاد آلیاژی اسفراین( ccm) با سرمایه گذاری ۹۴ میلیون یورو و هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال امروز پنجشنبه با دستور رییس جمهوری از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح شد.
مجتمع صنعتی فولاد اسفراین از شرکت های زیر پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و بزرگترین تولید کننده قطعات و مقاطع فولاد آلیاژی در خاورمیانه است که امکان ساخت ۱۴۰ گونه فولاد آلیاژی را دارد.
این مجتمع صنعتی به عنوان بزرگترین تولید کننده قطعات و مقاطع فورج و ریخته گری سنگین و فوق سنگین فولاد آلیاژی، با داشتن متخصصان توانمند و فناوری پیشرفته، توانایی رفع نیازهای راهبردی صنایع کشور در بخش های نفت و گاز، نیروگاهی، کشتی سازی و ماشین سازی، ریلی و صنایع معدن و فولاد را دارد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد مرکز خراسان شمالی قرار دارد.
این شهرستان با دارا بودن ۲ مجتمع بزرگ و مهم صنعتی فولاد و لوله گستر، قطب صنایع بزرگ استان خراسان شمالی محسوب می شود.