به گزارش ایرنا، مهدی محمدی روز شنبه افزود: از ۱۴ شهرستان استان کرمانشاه هم اکنون کنگاور و اسلام آبادغرب در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
وی اظهار داشت: شهرستان های گیلانغرب، کرمانشاه، سرپل ذهاب، سنقر و کلیایی و پاوه در وضعیت نارنجی و هرسین، صحنه، ثلاث باباجانی، دالاهو، قصرشیرین، جوانرود و روانسر در وضعیت زرد قرار دارند.
افزایش تعداد بیماران بستری
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هماکنون ۳۰۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند که نسبت به روز گذشته ۴۱ نفر افزایش یافته است.
محمدی افزود: از این تعداد، ۲۰۰ نفر در بخش ایزوله، ۸۱ نفر در بخش ویژه (۶ نفر اینتوبه) و ۲۴ نفر هم در بخش عادی مراکز درمانی بستری هستند.
وی اظهار داشت: در شبانه روز گذشته موردی از فوت در اثر ابتلا قطعی به کرونا در استان ثبت نشد و تعداد جانباختگان همان یک هزار و ۵۱۸ نفر است.
محمدی تاکید کرد: ۲۱ بیمار بستری و ۱۵۴ نفر سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در سطح استان شناسایی شدند که نسبت به روز گذشته ۱۴ نفر افزایش داشته است.
رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۹۷ بیمار جدید با علایم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شدند تا مجموع افراد بستری از ابتدای همه گیری کرونا به ۲۹ هزار و ۳۳۴ نفر برسد.
وی اضافه کرد: همچنین در شبانه روز گذشته ۵۵ بیمار کووید ۱۹ بعد از بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدند بدین ترتیب آمار کل ترخیص شدگان نیز به ۲۷ هزار و ۵۱۱ نفر رسید.
محمدی گفت: بیمارستان فارابی با بستری سه هزار و ۹۷۳ بیمار بیشترین موارد بستری را از ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ تاکنون داشته و شهرستان اسلام آبادغرب نیز با مجموع ۲ هزار و ۴۷۱ بیمار بستری و ثلاث باباجانی با بستری ۷۰ بیمار در این مدت به ترتیب بیشترین و کمترین موارد بستری را به خود اختصاص دادهاند.
استاندار: پیک چهارم کرونا در کمین کرمانشاه است
استاندار کرمانشاه گفت: از یک ماه پیش هشدار دادیم که کرونای انگلیسی در کمین کرمانشاه است و هم اکنون با توجه به افزایش شهرهای قرمز در استانهای همجوار، درگیر شدن با پیک چهارم کرونا دور از انتظار نیست.
«هوشنگ بازوند» روز شنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در سرسرای شهدای دولت استانداری، افزود: اگر درگیر پیک چهارم کرونا شویم نگرانیهای جدی به وجود خواهد آمد و هزینه سنگینی پرداخت خواهیم کرد.
او از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواست تا نقشه راهش را بازنگری کند و پیش بینی های لازم را در نظر بگیرد.
بازوند افزود: هم اکنون یک هزار و ۵۰۰ تخت برای بستری بیماران کرونایی در استان در نظر گرفته ایم اما با توجه به اینکه ورود به پیک چهارم کرونا دور از انتظار نیست امیدواریم با برنامه ریزی دقیق خسارت های کمتری پرداخت کنیم.