به گزارش ایرنا، محمد اسلامی روز یکشنبه در حاشیه آیین افتتاح کارگاه مشاغل خانگی در جمع خبرنگاران افزود: در این کارگاه هنرمندان صنایع دستی رشته های فیروزهکوبی، میناکاری، پرداختکاری و تذهیب مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به احیای صنایع دستی منسوخ شده در زرند تصریح کرد: در سال ۹۹، رشتههای گیوهبافی وگلیمبافی ویژه منطقه شعبجره که در معرض فراموشی بود با همکاری هنرمندان و مربیان این رشته ها احیا شد و طبق تفاهمنامهای که با شرکت فولاد زرند ایرانیان در حال انعقاد است به زودی این ۲ رشته بومی رونق دوباره میگیرد.
مسئول نمایندگی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان بیان کرد: سال گدشته تعداد ۷۰۰ نفر در رشتههای مختلف صنایعدستی در شهرستان زرند آموزش های لازم را فرا گرفتند و برای این تعداد از هنرمندان کارت مهارت صادر شد و برای دریافت حمایتهایی بعدی همچون بیمه روستایی و اجتماعی و تسهیلات کم بهره به دستگاههای مربوطه معرفی شدهاند.
وی اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا موجب شد برگزاری تعداد زیادی از جشنوارهها و نمایشگاهها مرتبط با صنایعدستی شهرستان زرند لغو شود ولی این اتفاق فرصت مناسبی برای توسعه زیرساختهای صنایعدستی و همچنین گردشگری شهرستان زرند فراهم آورد.
اسلامی ادامه داد: امیدوار هستیم در سال جدید با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط با صنعت گردشگری بسیاری از موانع را از پیش پای صنعتگران صنایع دستی و همچنین سرمایه گزاران حوزه گردشگری برداشته شود.
شهرستان زرند در فاصله ۸۰ کیلومتری شمال مرکز استان واقع شده است.