به گزارش ایرنا، شهردار کرمان در این آیین با بیان اینکه این رویداد در سطح قابل قبول و مناسبی برگزار شد گفت: ۱۱۰ اثر به سمپوزیوم مجسمه سازی کرمان ارسال شده که از این میزان ۱۲ مورد توسط هیات داوران برگزیده شد.
سیدمهران عالمزاده افزود: وجه تمایز سمپوزیوم مجسمه سازی به هویت، تاریخ، فرهنگ، هنر و معماری شهرها مربوط است و تعداد شهرهای بسیاری در این حوزه زبانزد نیستند.
وی با اشاره به تفاوت ویژگی های فرهنگی، هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر، معماری و تاریخ که در قالب آثار مجسمه هنری و معماری نمود می یابد تصریح کرد: آیندگان می توانند از این ویژگیها باخبر شوند و این موارد مورد افتخار مردم قرار میگیرد.
شهردار کرمان گفت: شهرسازی و معماری، مبلمان و المان ها در عصر معاصر به عنوان بخشی از تاریخ، یک شهر را در دیدگان آیندگان به قضاوت خواهد گذاشت و وظیفه داریم در حوزه فرهنگی چیزی به شهر بیفزاییم.
وی ادامه داد: مدیریت شهری باید در حوزه های مختلف شهری ورود کند که آیندگان در مورد آن قضاوت کنند و سمپوزیوم مجسمه سازی از این دست است.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین سمپوزیوم کرمان اظهار داشت: تهران و کیش هرسال سمپوزیوم مجسمه سازی دارند و استفاده از سنگ و مس در آثار هنری و هنرمندان وجه تمایز کرمان محسوب میشود که ارزشمند است.
عالمزاده گفت: شهرداری کرمان در صورتی که ۱۲ اثر برگزیده را در این شهر به یادگار بگذارد می تواند با تبدیل این شهر به یک گالری، موجب جذب گردشگر شود.
وی عنوان کرد: شهرداری کرمان اهدافی همچون ارتباط با هنرمندان و به یادگار گذاشتن آثار هنری را در برگزاری این سمپوزیوم دنبال میکند و به طور قطع از سمپوزیومهای کشوری مطلوب تر و نسبت به آنان سرآمد ارزیابی میشود.
شهردار کرمان اضافه کرد: ۸۰۰ اثر از ۲۰ کشور جهان به جشنواره نقاشی کودک شهرداری کرمان ارسال شده که این رویداد نیز موجب معرفی این شهر میشود.
وی با اشاره به یکصدمین سالگرد شهرداری کرمان گفت: ادامه داد: کتاب معماری شهری کرمان نیز در این دوره از مدیریت شهری چاپ میشود و این کتاب اکنون در مرحله تدوین قرار دارد.
شهرداری کرمان پیشگام در ایجاد شهری پویا
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این آیین گفت: نگاه فرهنگی و هنری شهرداری کرمان هم این است که شهر نیاز به روح دارد که این روح با فعالیت های فرهنگی و هنری شکل میگیرد و به مردم انرژی میدهد.
محمدرضا علیزاده افزود: برگزاری این رویداد در ایام شیوع ویروس کرونا کرمان را به شهری پویا و فعال در عرصههای مختلف تبدیل میکند که خوشبختانه شهرداری کرمان در این راستا پیشگام بوده است.
وی عنوان کرد: سال گذشته شاهد احداث خانه مشارکتی هنرمندان در کرمان بودیم که ساختار آن شکل گرفته و چهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی شهرداری امسال، نخستین رویداد فرهنگی و هنری بوده است که استمرار آن سیما و منظر شهری را تغییر میدهد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: برگزاری این رویداد با تولیدات فاخر و بهره مندی از هنرمندان و تعامل با آنان موجب ایجاد کلاس آموزشی و ارتقای این حوزه میشود.
وی تاکید کرد: فعالیتهای شهرداری کرمان در حوزه مجسمه سازی سرامد کشور است که ما مرحوم صنعتی را در این هنر داریم و موزه صنعتی این شهر نیز در رتبه دوم کشور است.
اعتبارات فعالیتهای فرهنگی و هنری را تخصیص میدهیم
همچنین رییس شورای اسلامی شهر کرمان در این آیین گفت: متناسب با معاونت های شهرداری کمیسیون تشکیل دادیم که در تعامل با دستگاههای مربوطه در عرصه های فرهنگی و هنری هم فعالیت دارند که کارهای خوبی ازجمله سمپوزیوم خانه های فرهنگ و هنر، شورای اجتماعی محلات، تاسیس خانه های فرهنگی مشارکتی با همکاری هنرمندان انجام شده است.
محمد فرشاد افزود: همچنین در تعامل سپاه پاسداران با احداث المان سردار شهید سلیمانی اقدامات بسیار مطلوبی انجام شد که مورد تحصین قرار گرفت.
وی بیان داشت: شورای اسلامی شهر کرمان در این رابطه اعتبارات لازم را تخصیص داده و پیشنهادات فرهنگی از طرف شهرداری در زیباسازی شهری کارشناسی و بستر را برای اجرای وظایف آماده کردیم که وضعیت آن مطلوب ارزیابی میشود و در این زمینه از شهرداری کرمان تشکر و قدردانی میشود.
همچنین استاندار کرمان، رییس شورای شهر، شهردار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از کارگاههای مجسمه سازی هنرمندان بازدید و با آنان گفت و گو کردند.