اراک - ایرنا - معاون درمان دانشکاه علوم پزشکی اراک گفت: ۷۰ درصد ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین اراک با پذیرش بیماران کرونایی تکمیل و پیش‌بینی می‌شود تا سه روز آینده تمامی تخت‌های این بیمارستان اشغال شود.

دکتر « محمد صادقی»وز دوشنبه در حاشیه بازدید معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گفت و گو با ایرنا افزود: بخش‌های غیر کووید ۱۹ بیمارستان امیرالمومنین به سایر مراکز درمانی اراک در حال انتقال است تا بتوان از تمام ظرفیت بیمارستان امیرالمونین در جهت مدیریت بیماران کرونایی استفاده کرد.
وی ادامه داد: شمار مراجعان سرپایی بیماران کووید ۱۹ به مرکز درمانی امیرالمومنین اراک از ۱۳ فروردین ۳۰۰ درصد افزایش داشته به طوری که در یک شیفت کاری ۷۰ تا ۸۰ مراجعه سرپایی ثبت شده که امروز این مهم به ۲۵۰ مورد رسید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: به دنبال شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان مرکزی سفر کردند تا از نزدیک شاهد روند خدمت رسانی به بیماران کرونایی باشند که نسبت به تکمیل تجهیزات لازم برای درمان بیماران کووید ۱۹ نیز قول مساعد دادند.
صادقی بیان کرد: برخی از مراکز درمانی دیگر استان مرکزی برای پذیرش بیماران کرونایی تجهیز شده‌اند و در صورتی که ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین تکمیل شود بیمارستان‌های دیگر استان و شهرستان اراک آماده خدمت رسانی به بیماران خواهند بود.
وی افزود: شرایط موجود بیانگر این است که در روزهای آینده شمار بیماران کرونایی افزایش چشمگیری داشته باشد و تمام تلاش کادر درمان مدیریت شرایط مانند موج‌های گذشته است و کمبود تجهیزات نیز در استان وجود ندارد اما از مردم انتظار می‌رود نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه پارسال آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۱۷۲ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۳ هزار و ۳۳۲ نفر رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیما سادات لاری روز دوشنبه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۱۶ فروردین) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۳ هزار و ۸۹۰ نفر بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و دو هزار و ۴۸ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۹۴۵ هزار و ۹۶۴ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون یک میلیون و ۶۵۸ هزار و  ۹۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین چهار هزار و ۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۱۳ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۷۰۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری افزود: هم اکنون ۸۸ شهرستان قرمز و ۱۳۹ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است و همچنین ۱۹۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

لاری گفت: شیوع بیماری کووید۱۹ در کشور بسیار گسترده و نگران کننده است، موج چهارم این بیماری با سرعت در حال پیشرفت است و از نیمه غربی به نیمه شرقی گسترش می یابد. استفاده مداوم از ماسک و خودداری از هر گونه برگزاری دورهمی، مهمانی و مراسم عروسی و عزا در این شرایط ضروری است.