به گزارش ایرنا؛ «هدایت حاتمی» عصر دوشنبه در اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه در سال۱۴۰۰ در استانداری یادآوری کرد که برای نیل به این هدف، باید بر اساس سه گانه حفظ واحدهای تولیدی موجود، توسعه واحدهای تولیدی و ایجاد واحدهای جدید حرکت کنیم.
او اظهار داشت: امسال علاوه بر توجه به کمیت و کیفیت جلسات و فعالیتهایی که در جهت رفع موانع تولید انجام میدهیم باید به مقوله هوشمندی نیز توجه کنیم که همان افزایش میزان هماهنگی دستگاههای اجرایی برای جلوگیری از هدر رفت زمان و انگیزه تولید کننده و سرمایهگذار است.
وی حل مساله تامین مالی بنگاههای تولیدی و سرمایهگذاریهای جدید را در هم راستا کردن منابع عمرانی با زیرساختهای اقتصادی، تزریق کمکهای فنی و اعتباری و تامین مالی بنگاهها با منابع خارج از اعتبارات عمرانی را مورد تاکید قرار داد.
او تصریح کرد: این چند ماه باقیمانده از عمر دولت را باید با انگیزهای مضاعف و تلاشی چند برابر به خدمتگزاری بیشتر اختصاص دهیم تا زمینه خدمت را با وجدانی آسوده و کمترین مشکل باقیمانده در اختیار دولت بعدی قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه این جلسه با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» گفت: یکی از بارزترین مصداقهای تحقق شعار سال، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است.
حاتمی افزود: در جلسات ستاد تسهیل هم به تولید پرداخته میشود و هم از ایدههای تولیدی پشتیبانی میگردد و نیز موانع سر راه تولید بررسی و رفع میگردد.
او گفت: در ستاد تسهیل تمام آنچه مد نظر رهبر معظم انقلاب در نامگذاری شعار سال بوده در همین ستاد وجود دارد و ما باید تلاش و انرژی خود را چندبرابر کنیم که بتوانیم به تحقق این شعار کمک کنیم.
وی همچنین تصریح کرد: نامگذاری شعار سال با عنوان «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» نشان از دغدغه مقام معظم رهبری نسبت به توسعه و رونق تولید داخلی و نیل به سمت استقلال و خودکفایی است.
در استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با ۳۰هزار نفر اشتغالزایی فعال است.