به گزارش ایرنا از پلیس تهران، سرهنگ کارآگاه علی ولی پور گودرزی روز سه شنبه در این باره اظهار داشت: برابر اطلاع واصله شبکهای از افراد متخصص و تکنیسینهای متبحر تعمیرات و مونتاژ دستگاههای بیت کوین در کشور و تهران، اقدام به تعمیرات، قاچاق دستگاهها و قطعات و لوازم مربوط و بازاریابی و فروش آنها در فضای مجازی توسط اپلیکیشنهای دیوار، بایا ، شیپور و دیگر اپ ها به صورت غیر مجاز کرده و با دسترسی غیر مجاز به برق شهری موجبات مصرف غیر متعارف را رقم زدند.
وی افزود: در این راستا ماموران پلیس امنیت اقتصادی با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی لازم، ابتدا محل فعالیت آنها را واقع در بلوار فردوس شناسایی و پس از هماهنگی قضایی از محل که یک ساختمان مسکونی بود بازدید کردند.
سرهنگ کارآگاه ولی پور گودرزی تصریح کرد: در بازرسی از محل مشخص شدکه این افراد با دایر کردن یک باب کارگاه در دل ساختمان مسکونی نسبت به مونتاژ و تعمیر دستگاههای ارز دیجیتال (بیت کوین ) اقدام کرده و در واحدهای دیگر نیز در حال راه اندازی و تست دستگاه های استخراج ارزبودند؛ همچنین واحد مسکونی دیگری را تبدیل به انباری مملو از قطعات و دستگاههای بیت کوین کرده بودند.
وی با بیان اینکه تعداد هفت نفر از متخصصین و تکنیسین های متبحر در این زمینه فعالیت داشتند تصریح کرد: شیوه بازاریابی آنها به این صورت بوده که با راه اندازی آتلیه عکاسی و فیلمبرداری در این خصوص عکسهای باکیفیت تهیه و در فضای مجازی تبلیغ می کردند و پاسخگوی سفارش مشتریان بودند، همچنین محصول را به آدرس مشتریان ارسال می کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت اعلام کرد: روز گذشته با تلاش ماموران و با استفاده از اصل غافلگیری و سرعت عمل این شبکه منهدم و حدود هفت میلیارد تومان انواع قطعات و دستگاههای قاچاق از آنها توقیف و هفت نفر متهم دستگیر شده و تحقیقات تکمیلی در این باره ادامه دارد.