به گزارش خبرنگارپارلمانی ایرنا، کیوان مرادیان در نشست علنی امروز -سه شنبه-در نطق میان دستور خود گفت: با توجه به اینکه امسال تحت عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نامگذاری شده ، ضمن تشکر از سفرهای مکرر رییس قوه قضائیه به استان ها در خصوص رفع موانع و فعال سازی مجموعه های تولیدی و ضمن مبارزه بی امان دستگاه قضایی با فساد و بی عدالتی و تشکر از این جهت گیری، وارد مقوله شهرک صنعتی بشل در مازندران می شوم که اخیرا به بحث جدی در رسانه های معاند تبدیل شده است.
مرادیان در این باره تصریح کرد: همگان مطلع هستند که شهرک های صنعتی یکی از اصلی ترین و مهم ترین زیرساخت ها در ایجاد اشتغال، تقویت تولید و اقتصاد کشور است و اگر این فرصت درست، شفاف، عالمانه و هدفمند به دست اهل آن سپرده شود یقینا ظرفیت تولید و اشتغال، رشد و جهش قابل توجهی خواهد داشت که متأسفانه به دلیل عدم مدیریت صحیح، وجود رانت، فساد، دلالی و گاهی نگاه سیاسی و جناحی، بخش مهمی از این ظرفیت ها مغفول مانده که در حوزه انتخابیه و استان مازندران و بنا بر اذعان شما، در بسیاری از حوزه های انتخابیه با آن مواجه هستیم.
وی با اشاره به اتفاقی که اخیرا در شهرک صنعتی بشل سوادکوه به وقوع پیوسته، یادآور شد: در فضای مجازی و ماهواره ها که عموما کارشان این است که واقعیات را تحریف کرده و با این کار مانع رشد و توسعه کشور شوند، فیلم تقطیع شده ای منتشر شد که البته فیلم کامل را برای روشن شدن واقعیت در اختیار همکاران قرار دادم.
نماینده قائم شهر با تاکید بر اینکه دشمن به بهانه دفاع از تولید، به مانع زدایی دامن می زند و از دلالان و مفسدان حمایت می کند، عنوان کرد: شهرک صنعتی بشل در مازندرانی که یک متر زمین هم در آن گنجینه بوده چرا که برای توسعه صنعت با کمبود زمین مواجه هستیم، در زمینی با بیش از ۱۱ هکتار وسعت واقع شده که برای ۱۵ سال در اختیار فردی بود که هیچ اقدام تولیدی در آن نکرد و صرفا ویلا ساخت و چند سوله بلااستفاده که به عنوان انبار استفاده می شد.
مرادیان گفت: اکنون ما به این مسأله ورود کردیم که می پرسند چرا ورود کردید در حالی که آنها باید پاسخ دهند چرا ۱۵ سال این ظرفیت را برای اشتغال جوانان معطل کردند و دستگاه های نظارتی و مسئولان باید پاسخ دهند.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران بیان داشت: در این شهرک نه تنها اشتغال زایی نشد بلکه از این ظرفیت استفاده و بدهکاری که متصرف آن به بنیاد تعاون ناجا در سال ۹۲ به میزان ۱۵ میلیارد تومان داشت، با سوءاستفاده پرداخت شد و برای این کار ۴۰ درصد از سهام آن به بنیاد تعاون ناجا واگذار شد؛ فساد و رانت از این بزرگ تر و آشکار تر؟
وی در ادامه با ابراز تأسف از اینکه هنوز مسوولان استانی برخورد قاطع با این موضوع نکرده اند، اظهار داشت: در سفر اخیر به این استان به اتفاق فرماندار شهرستان و رییس شهرک صنعتی استان برای خلع ید وارد این شهرک صعنتی شدیم که با گستاخی تمام جلوی ورود ما گرفته شد و طلبکارانه گفتند چرا با ادبیات تند صحبت می کنید؟ این در حالی است که زانوهای متورم آنها حلقوم جوانان ما را بسته است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: آنها به ما می گویند کارتان خلاف شأن بود؛ آیا شأن ما جز گره گشایی و خدمت به مردم با حضور در میان میدان است که اشتغال زایی کرده و مانع اعتیاد جوانان شویم. ما باید مسیر را برای تولیدکنندگان و سرمایه گذاران واقعی هموار کنیم.