به گزارش روز سه شنبه از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، مجتبی یوسفی افزود: در بودجه ۱۴۰۰ یکی از دغدغههای جدی نمایندگان مردم این بود که به موضوعات دانش بنیان و علمی توجه ویژه شده باشد و در این راستا تلاش کردیم تا در تخصیص اعتبارات نسبت به سالهای گذشته بودجه این حوزه رشد چشمگیری داشته باشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این آمادگی را داریم که از ظرفیت کمیسیونهای مختلف تخصصی مجلس برای حمایت از حوزه دانش بنیان استفاده کنیم زیرا اگر بخواهیم در حوزه اشتغال حرفی برای گفتن داشته باشیم و بحران بیکاری و اشتغال را برطرف کنیم باید از تحریم و ممکن نبودن واردات محصولات دانش بنیان به صورت یک نعمت استفاده کنیم.
وی بر توانمندی کشور در حوزه فناوری نانو تاکیدکرد و افزود: از سال ۸۲ تجربه جدید علوم نانویی در کشور آغاز شد و امروز به جایگاهی رسیدیم که در مواردی مانند مقالات و پتنتهای ثبت شده جزو چهار کشور برتر دنیا هستیم.
نماینده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: البته دستیابی به این توانمندی بدون حمایت صورت گرفته و این نشان میدهد که اگر ما بتوانیم هم در مجموعه دولت و هم در مجموعههای تصمیمگیر مانند مجلس شورای اسلامی از آنها حمایت کنیم بیش از پیش رشد میکنند.
یوسفی در مورد تاثیر تحریمهای ظالمانه در رشد علمی و اقتصادی کشور گفت: با وجود اینکه تحریمها معیشت مردم را دچار آسیب کرده است و خیلی از نیازهای کشور به واسطه افراد سودجو به دلیل منافعی که در واردات داشتند دچار مشکل شد، اما به موازات آن دانشمندان و تحصیلکردگان ایرانی توانستند نسخه بومی همان محصولات وارداتی را با کیفیت مشابه تولید کنند. ما آمادگی داریم محصولات دیگر را بومیسازی کنیم.