به گزارش ایرنا سرهنگ محمد صفری روز سهشنبه درحاشیه آیین پایانی نخستین جشنواره ملی یاریگران که به صورت ویدیو کنفرانس با حضور اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ۱۱ استان برتر کشور در این جشنواره در محل این شورا در جمع خبرنگاران بیان کرد: در سال ۹۹ اردوگاه ماده ۱۶ جمعآوری معتادان متجاهر به همت سپاه ولیعصر(عج)و همکاری سایر نهادها در اهواز راهاندازی شد.
وی گفت: تعدادی از این معتادان متجاهر که جمعآوری شدند در اردوگاه ماده ۱۶ سپاه نگهداری میشوند.
سرهنگ صفری با بیان اینکه معتادان به مدت ۲ ماه در این اردوگاه نگهداری میشوند، افزود: با ورود دادستان به این موضوع قرار شده با کمک خیران سقف پذیرش اردوگاه ماده۱۶ سپاه به ۲۰۰ نفر افزایش یابد که تعداد بیشتری معتاد متجاهر در سطح خوزستان جمعآوری خواهند شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان ادامه داد: این افراد در کنار ترک اعتیاد حرفه و مهارت میآموزند و برای صیانت و درمان آنها نیز کار اساسی خواهد شد.
راهاندازی اردوگاه ماده ۱۶ بانوان معتاد در خوزستان
وی گفت: قرار است مرکز ماده ۱۶ معتادان متجاهر بانوان در اهواز راهاندازی شود که با راهاندازی این مرکز خوزستان جزو نخستین استانهای جمعآوری معتادان متجاهر در کشور خواهد بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان افزود: مرکز دی.آی.سی( مرکز جامع نگهداری معتادان) بانوان در اهواز زیر نظر سازمان بهزیستی خوزستان وجود دارد و اعتباری از محل اعتبارات مبارزه با مواد مخدر استان به این مرکز پرداخت میشود که البته کافی نیست.
وی در ادامه با اشاره به جشنواره ملی یاریگران زندگی گفت:آیین پایانی این جشنواره که حدود ۱۰ هزار اثر در بخشهای فیلم کوتاه، فیلم بلند و مستند و تیزر و پوستر و انیمیشن ارسال شده بود در سطح ملی برگزار شد که خوزستان در بخش فیلم کوتاه با اثر مهرداد کنگ دار به نام زنده به گور رتبه نخست کشور را کسب کرد.
سرهنگ صفری افزود: عمده هدف این جشنواره انجام اقدام فرهنگی و اساسی در راستای کاهش تقاضا و ایجاد تنفر اجتماعی نسبت به مواد مخدر است که بهترین راهکار برای مقابله با مواد مخدر کم شدن تقاضا است.
وی با بیان اینکه کمیتههای مختلفی برای مقابله با مواد مخدر وجود دارد، گفت: به عنوان مثال در کمیته اجتماعی فعالیتهای اجتماعی برای مبارزه با مصرف مواد مخدر انجام میگیرد و در حوزه آموزشی و فرهنگی در دستگاه هایی همچون بهزیستی و آموزش و پرورش و ورزش و جوانان طرح یاریگران انجام گرفته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان افزود: فعالیت واحدهای عملیاتی در مبارزه با مواد مخدر خوزستان پارسال ۳۰ درصد نسبت به سال پیش از آن بیشتر بود.
آیین پایانی جشنواره ملی یاریگران زندگی با محوریت استفاده از ظرفیت فرهنگ و هنر برای مبارزه با مواد مخدر روز سهشنبه به صورت ویدئو کنفرانس با حضور اعضای شورای ۱۱ استان برتر در این جشواره برگزار شد.
۱۰ هزار اثر به این جشنواره ارسال شد که از این میان ۵۰۰ اثر داوری شد و ۳۱ اثر از ۱۱ استان کشور برگزیده شدند. خوزستان در بخش فیلم کوتاه رتبه نخست را کسب کرد.