به گزارش ایرنا، مسوول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه دامغان در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در گفت و گو با ایرنا، افزود: این بازدید با هدف امکان سنجی برای کسب مجوز توسعه و تجهیز نوآوری مستقر در دانشگاه دامغان انجام شد.
مهدی صرفی اضافه کرد: معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این بازدید از محصولات هشت شرکت معدنی کهران کویر، شرکت بانیان صنعت آسیا، شرکت نوید نو قومس، شرکت استون انرژی گلشن، شرکت فناور پهپاد آسمان، شرکت گردشگری برخط صددروازه، شرکت زیست فناوری گیاهی دامغان و شرکت ره نو صنعت کومش، بازدید کرد.
وی تصریح کرد: طرح اولیه توسعه و تجهیز مرکز با اعتبار ۴۳ میلیارد ریال پیشبینی شده است که در این بازدید قول مساعدت جهت توسعه و تجهیز مرکز نوآوری این واحد دانشگاهی داده شد.
وی ادامه داد: مرکز نوآوری دانشگاه در حال حاضر دارای ۱۰ شرکت دانش بنیان فعال و تعداد بسیاری از هستههای علمی دانشجویی است که به صورت پراکنده فعالیت دارند و هدفگذاری این است مرکزی متمرکز در سوله ای به مساحت یکهزار و ۵۰۰ مترمربع ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر یکروزه به استان سمنان به منظور بازدید از چند شرکت دانش بنیان و افتتاح چند طرح علمی و پژوهشی به استان سمنان سفر کرد.
ستاری با حضور در دانشگاه دامغان ضمن بازدید از نمایشگاه محصولات دانشبنیان و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دامغان، آزمایشگاه میکروسکوپ الکترونی FE-SEM را افتتاح کرد.
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دامغان عضو آزمایشگاهی علمی ایران (شاما) و عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است.
در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۲ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.