احمدرضا خسروی سهشنبه در آیین بهرهبرداری از طرحهای این پویش اظهار داشت: در نخستین هفته از پویش هر هفته الف_ب_ ایران، در سال ۱۴۰۰، تعداد ۴۵۸ پروژه توسعه، احداث، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق در منطقه ۴ شرکت های توزیع نیروی برق کشور، با صرف اعتباری بالغ بر ۳۷۱ میلیارد تومان از طریق ویدئوکنفرانس با حضور وزیر نیرو، افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
نماینده شرکتهای توزیع نیروی برق منطقه ۴ کشور در این مراسم با عرض تبریک به مناسبت آغاز بهار سال ۱۴۰۰ ، سال مزین به نام "تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" گفت: پروژههای مربوط به شرکتهای توزیع منطقه ۴ کشور شامل شرکتهای توزیع نیروی برق استان فارس، شیراز، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان ،خوزستان و شهرستان اهواز، به نمایندگی و با حضوردکتررضایی معاون هماهنگی و امورعمرانی استانداری فارس، در شیراز به شکل نمادین افتتاح شد.
خسروی اضافه کرد: مجموع پروژههای افتتاح شده در این منطقه، ۴۵۸ پروژه و با اعتباری بالغ بر ۳۷۱ میلیارد تومان و مربوط به هفت شرکت توزیع مناطق اعلام شده، بود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: از کل پروژههای افتتاح شده در منطقه ۴ توزیع برق کشور، ۱۸ پروژه مربوط به توزیع برق لرستان، ۲۱۵ پروژه مربوط به توزیع برق شهرستان اهواز، ۸۸ پروژه مربوط به توزیع برق استان خوزستان، ۲۰ پروژه توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد، ۲۲ پروژه مربوط به توزیع برق بوشهر، ۱۰ پروژه مربوط به توزیع نیروی برق شیراز و ۸۵ پروژه مربوط به توزیع نیروی برق استان فارس بود.
خسروی همچنین گفت: سال ۱۳۹۹ و علیرغم مشکلات متعدد، به همت همکاران در شرکتهای توزیع برق منطقه ۴ کشور، ۸۴ هزار مشترک جدید به مجموعه تحت پوشش اضافه و ۶۳۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط ایجاد شد.
او بیان کرد: سال ۹۹ بالغ بر ۲۰۰۹ دستگاه پست هوایی و برق رسانی به ۹۵ روستای فاقد برق و تبدیل ۷۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف مسی به کابل خودنگهدار در قالب طرحهای عمرانی توسط شرکتهای توزیع نیروی برق منطقه ۴ کشور نصب شد.
خسروی اعلام کرد: در حوزه ساز و کارها نیز طی ۲ سال گذشته و با اجرای برنامه های پاسخگویی بار، پیک بار شبکه، تنها یک درصد رشد در منطقه ۴ توزیع برق کشور شاهد بودهایم حال آنکه سهم مدیریت بار در تابستان ۹۹ در منطقه ۴ بالغ بر ۳۵ درصد کل کشور و در توزیع نیروی برق استان فارس ۲۳ درصد کل کشور بوده است.
این مقام مسئول بیان داشت: با استفاده از فناوری اینترنت اشیا که از فناوری های نوین مدیریت بار با همکاری شرکت بومی دانش بنیان کارخانه مخابراتی ایران (ITMC)، تهیه و تولید ماژول هوشمند مدیریت بارهای سرمایی و گرمایی در دستور کار قرارگرفت که با نصب ۱۰۰ ماژول برای مشترکان خانگی در یکی از شهرستان های استان فارس (شهرستان فسا) ارتباط دو سویه با مشترکان، کنترل و مدیریت بار مصرفی مشترک امکان پذیر شده و همچنین حدود ۲۰۰ ماژول نیز جهت کنترل بارهای سرمایشی (اسپلیت ها وکولرهای گازی) در ساختمان اداری مدیریت های تابعه نصب و همچنین به صورت الگو از این ماژول برای کنترل بار گرمایی ساختمان ستادی استفاده شد.