تهران- ایرنا- معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۴ تهران از آغاز عملیات اجرایی ۲۳ پروژه اولویت دار و کوچک مقیاس توسعه محلات، تا نیمه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، «مهدی پورشاسب» با تشریح روند پیشرفت پروژه های کوچک مقیاس محلی افزود: به منظور جلب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و مناسب سازی فضاهای شهری، ۳۶ پروژه کوچک مقیاس و محله محور به همکاری شورایاران محلات در سال ۹۹ شناسایی و در دستور کار این معاونت قرار گرفت.

وی با بیان آنکه عملیات اجرایی بخشی از این پروژه های کوچک مقیاس محلی در سطح منطقه ۴ به اتمام رسیده است، گفت: از این تعداد ۱۳ پروژه عمرانی تعویض کفپوش زمین بازی، معابر، تعویض زمین چمن بوستان ها، احداث و مرمت سرویس بهداشتی، بهسازی پیاده رو و ایجاد مسیر دوچرخه درخیابان هلیسایی و ترمیم فنس و نصب چمن مصنوعی در زمین ورزشی، آسفالت خیابان شهید ربیعی به سرعت انجام شد و تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری رسید.

معاون فنی و عمرانی منطقه ۴ خواسته مردم را برای اجرای پروژه‌های محلی در اولویت دانست و اضافه کرد: مدیریت شهری در نظر دارد با اجرای پروژه‌های خرد محلی آرامش، امنیت و جلب رضایت مردم را در محل سکونتشان فراهم کند.

معاون فنی وعمرانی منطقه ۴ در ادامه از تکمیل ۲۳ پروژه عمرانی در نیمه اول سال جاری خبر داد و گفت: احداث کلینیک تخصصی باغ پرندگان، اجرای عملیات اسکان کارگری مجموعه بوستان جنگلی لویزان و جعفرپناه، احداث مخازن ۱۰۰۰ متر مکعبی درچند نقطه به همراه دیگر پروژه های اولویت دار محلی تا شهریور ماه ۱۴۰۰به پایان خواهند رسید.

ساخت و سازهای غیر مجاز پایداری شهر را به خطر می‌اندازد 

«سید حمید موسوی» شهردار منطقه یک تهران گفت: ساخت و سازهای غیر مجاز و خارج از اصول شهرسازی سبب ناپایداری سازه ها و تهدید ایمنی و سلامت شهروندان بوده و هم افزایی کلیه دستگاه ها در رفع آن ضروری است.

وی در نشست مدیران شهرستان شمیرانات که با موضوع اجرای طرح های انضباط شهری در منطقه یک و با حضور سید مهدی ساداتی فرماندار شمیرانات، محسن مدیر روستا سرپرست دادسرای ناحیه یک، سرهنگ خانی رئیس کلانتری ۱۰۱ تجریش، سرگرد موسوی پلیس امنیت پایگاه یکم، مدیران سازمان های آب، برق، گاز و جمعی از مدیران شهری در شمال تهران برگزار شد، با بیان مطلب فوق افزود: هم سویی همه دستگاه های خدمات رسان در موضوع تخلفات ساختمانی و کمک در برخورد قانونی با سازندگان بناهای غیر مجاز، دفاع از حقوق عمومی و حفظ منافع شهروندان است.

وی افزود: تعامل کلیه دستگاه های نظارتی و خدمات رسان همچون دادسراها، فرمانداری و نیروی انتظامی  در مواجهه با سازندگان بناهای غیر مجاز که بعضا با برخوردهای غیر انسانی و خشن مانع اعمال قانون در سطح شهر می شوند، امری کارساز و ضروری است.

موسوی گفت: وظیفه سازمانی و در عین حال انسانی همه مسئولین است که با همکاری و هم سویی با یکدیگر به اعمال قانون و اجرای آراء ماده صد در سطح شهر کمک کنند تا به یاری خداوند در سال ۱۴۰۰، شهر را بیش از پیش به امنیت، زیبایی و آرامش بصری نزدیک کنیم.
 
۱۱ کیلومترمربع تراش و روکش آسفالت در منطقه ۱۳

«مجتبی شکری» شهردار منطقه ۱۳ تهران،  بهسازی، ترمیم و لکه گیری آسفالت معابر از جمله برنامه های محوری معاونت فنی و عمرانی برشمرد و گفت: همزمان با طرح استقبال از نوروز ۱۴۰۰، یازده کیلومترمربع تراش و روکش آسفالت در محدوده انجام شده است.  

وی با بیان این مطلب که بهسازی، ترمیم و لکه گیری آسفالت معابر از مطالبات مهم شهروندان از نهاد شهرداری است، گفت : همزمان با آغاز طرح استقبال از نوروز ۱۴۰۰، بیش از یازده کیلومتر مربع تراش و روکش  آسفالت در خیابان های  بوستان جنگلی  سرخه حصار،   پنجم نیروی هوایی  و حدود هزار  متر مربع لکه گیری و مرمت آسفالت در محدوده معابر منطقه اجرایی شده است.

وب ادامه داد: همزمان با آغاز سال جدید، معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه۱۳،   با توجه به پیام های مردمی سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ و به منظور جلب رضایت شهروندان، نسبت به  شناسایی و بررسی وضعیت عمرانی محدوده معابر منطقه اقدام  کرده است.

شهردار منطقه، احداث ۴۵۰ متر مربع پیاده رو خیابان امامت، مرمت جداول پیست آموزش ترافیک بوستان سرخه حصار و نیز مرمت نوار حفاری، همسطح سازی دریچه، رفع معارضات موجود در مسیر ها از دیگر اقدامات معاونت فنی و عمرانی منطقه برشمرد  که در طرح استقبال از نوروز ۱۴۰۰ با تلاش مستمر و شبانه روزی همکاران معاونت فنی و عمرانی منطقه محقق شده است.

ایجاد ٢٧ کیلومتر مسیر دوچرخه در منطقه ۸ ایجاد می شود 

«مسعود رنجبریان» شهردار منطقه ۸، از تکمیل و توسعه شبکه مسیرهای دوچرخه سواری در سال۱۴۰۰ خبر داد و گفت : با تاکید شهردار تهران یکی از برنامه‌های اصلی این منطقه توسعه شبکه مسیرهای دوچرخه است به همین سبب احداث ۲۷کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در دستور کار قرارگرفته است.

وی در پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو در بازدید از مسیر جدید دوچرخه در حد فاصل میدان نبوت تا خیابان رودباری با بیان اینکه در سال‌های اخیر شهرداری تهران فعالیت‌های زیادی برای فرهنگسازی در زمینه تغییر الگو در حمل‌ونقل، ترغیب شهروندان به کاهش استفاده از خودرو شخصی و استفاده بیشتر از وسایل حمل‌ونقل عمومی انجام داده است، گفت: ساخت مسیرهای ویژه دوچرخه‌سواری با هدف کمک به ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ استفاده از دوچرخه در اولویت اقدامات شهرداری منطقه قرار گرفته و در همین راستا نیز تا پایان سال گذشته نزدیک به ١٢کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه احداث و بهره برداری شد.

رنجبریان افزود: در سال ١۴٠٠ نیز ساخت ٢٧کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در دستور کار قرار گرفته که طی نیمه اول فروردین ماه ۴کیلومتر از این مسیر اجرایی شده است وهدف این است از شمال تا جنوب، شرق تا غرب منطقه دارای شبکه ایمن شود.

وی افزود: مسیر سبز دوچرخه‌سواری در خیابان‌های دماوند حد فاصل سه راه تهرانپارس تا ابتدای خیابان سبلان و خیابان امیر طائمه حد فاصل میدان قمر بنی هاشم(ع) تا بزرگراه شهید باقری از دیگر مسیرهای در حال توسعه است.

رنجبریان درباره پویش دوچرخه سواری نیز گفت: این پویش در نظر دارد با توسعه فرهنگ دوچرخه‌سواری و کاهش استفاده از وسایل نقلیه موتوری، سلامت جسم و روان شهروندان را ارتقا ببخشد.