سیروس صارمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال ۹۸ نیز هزار و ۱۶۸ فقره گواهی تاییدیه ایمنی آسانسور اعم از اولیه و ادواری در استان قزوین صادر شده بود.
مدیرکل استاندارد قزوین گفت: متقاضیان دریافت تاییدیه ایمنی آسانسور ابتدا باید درخواست بازرسی اولیه یا ادواری خود را در سامانه مربوطه ثبت کنند تا پس از بازرسی قطعات مکانیکی و برقی در صورت نداشتن مشکل و نقص فنی، گواهی تاییدیه ایمنی آسانسور آنها صادر شود.
این مسوول افزود: گواهی های یاد شده تا یک سال اعتبار دارند و پس از این مدت باید دوباره بازرسی صورت گیرد البته در این مدت آسانسورها باید توسط شرکت نصاب چک و بررسی شوند.
وی یادآور شد: تاییدیه های ایمنی اولیه برای آسانسورهای تازه نصب شده صادر می شود و تاییدیه های ادواری نیز مربوط به گواهی های صادر شده پس از دوره اولیه هستند.
مدیرکل استاندارد قزوین گفت: در حال حاضر استاندارد آسانسور جزو استانداردهای اجباری است و شهرداری ها نباید پیش از دریافت گواهی ایمنی و استاندارد آسانسورها به آنها پروانه پایان کار بدهند.
صارمی همچنین از بازرسی از آسانسورهای مستقر در ادارات، دانشگاه ها و مجتمع های تجاری خبر داد و گفت: آسانسورهایی که نقص داشته باشند در صورت برطرف نکردن نواقص اعلام شده تا زمان تعیین شده، مهر و موم خواهند شد.