عبیدالله رستمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به پروژههای عمرانی حوزه فرهنگ و هنر استان اشاره کرد و اظهار داشت: از این هفت پروژه عملیات احداث پنج پروژه در دولت تدبیر و امید آغاز شده است و ۲ پروژه دیگر هم بعد از سالها تعطیلی در این دولت مجددا فعال شدند.
وی اضافه کرد: یکی از شاخصترین پروژههای فرهنگ و هنر استان تالار مرکزی است که عملیات ساخت آن در سال ۱۳۸۲ آغاز شد وتا سال ۱۳۹۲، ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اعلام اینکه پیشرفت فیزیکی این پروژه تا پایان دولت دوازدهم به بیش از ۷۵ درصد خواهد رسید،افزود: از سال ۱۳۹۷ تاکنون بیش از ۴۶۶ میلیارد ریال اعتبار به این پروژه تخصیص یافته است.
رستمی با بیان اینکه اجرای پروژه ساخت هنرستان هنرهای زیبا سنندج هم سال ۱۳۸۵ آغاز شد، یادآور شد: تنها ایجاد و ساماندهی محوطه این هنرستان باقی مانده و ساخت ابنیه و تجهیز آن هم به پایان رسیده است.
وی با اعلام اینکه ساخت چهار پلاتو نمایش و یک آمفی تئاتر روباز از سال ۱۳۹۷ در شهرستانهای سقز، مریوان، دیواندره، بیجار و کامیاران آغاز شد، گفت: شهریور سال ۱۳۹۹ پروژه بزرگترین آمفی تئاتر روباز غرب کشور در کامیاران به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار داشت: پلاتوهای نمایش در شهرستانهای دیواندره و بیجار هم اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا پایان دولت دوازدهم به بهرهبرداری میرسند.
رستمی یادآور شد: پلاتوهای نمایش در شهرستانهای مریوان و سقز از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند امید میرود تا پایان سال جاری این دو پلاتو هم به بهرهبرداری برسد.
استان کردستان یکهزار و ۶۵۹ روستای دارای سکنه دارد که هزار و ۳۱۵ روستای آن دارای ۲۰ خانوار به بالا بوده و از جمعیت یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفری استان ۷۱درصد معادل یک میلیون و ۱۳۵ هزار نفر در ۳۱ شهر و ۲۹درصد معادل ۴۶۸ هزار نفر در یک هزار و ۷۰۳ روستا سکونت دارند.