تهران- ایرنا- وزارت ورزش و جوانان امسال و در سال المپیک باید تکلیف ۱۱ فدراسیون که دوره چهار ساله ریاست آنها به پایان می‌رسد مشخص کند. همچنین وضعیت سه مجمع انتخاباتی فدراسیون به جا مانده از سال گذشته هم به این ۱۱ فدراسیون اضافه شد.

به گزارش ایرنا،  وزارت ورزش و جوانان سال گذشته و در اوج کرونا، ۱۲ مجمع انتخاباتی را برگزار کرد که نخستین آن با تنیس در خردادماه بود و  تا ۲۰ مهرماه  ۹۹ هم توانست پنج مجمع انتخاباتی فدراسیون‌های ووشو، ورزش‌های همگانی، ورزش‌های دانشگاهی و دوومیدانی را نیز برگزار کند.

اما در ادامه فرایند برگزاری انتخابات و قبل از موج سوم کرونا در ۲۰ مهرماه، به مدت ۸۰ روز مجمعی برگزار نشد تا اینکه در دهم دی ماه با برگزاری انتخابات فدراسیون ورزش‌های روستایی از سر گرفته شد که آخرین مجمع انتخاباتی در سال ۹۹  فدراسیون اتومبیلرانی طی اسفند ماه بود و در مجموع ۱۲ مجمع انتخاباتی با انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شد.

البته انتظار می‌رفت انتخابات سه فدراسیون شطرنج، دوچرخه‌سواری و پهلوانی و زورخانه‌ای که دوره چهار ساله آنها برخی در سال ۹۸ و برخی در سال ۹۹ پایان یافته بود در همان سال برگزار شود که به امسال موکول شد.

حال در سال جاری دوره چهارساله ریاست ۱۱ فدراسیون  پایان می‌یابد و فدراسیون اسکیت، ژیمناستیک و تیراندازی در تیرماه، ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان، کوهنوردی و صعودهای ورزشی و ورزش‌های دانش‌آموزی و کبدی در آذرماه  و فدراسیون‌های تکواندو، بوکس، شنا، شیرجه و واترپلو و بسکتبال در دی ماه باید مقدمات برگزاری انتخاباتشان فراهم شود.

البته ریاست سه فدراسیون قبل از المپیک پایان می‌یابد و حال باید دید آیا تا قبل از اعزام، انتخاباتی برگزار خواهد شد و اینکه در دولت دوازدهم  که تاکنون ۴۰ مجمع انتخاباتی برپا شده است قرعه چهل و یکمین مجمع انتخاباتی به نام کدام فدراسیون خواهد افتاد.