به گزارش ایرنا ، نادر فلاحی روز چهارشنبه اظهارکرد: با رایزنی با وزیر میراثفرهنگی امسال تسهیلاتی از محل بودجه سال ۱۴۰۰ برای نوسازی و بازسازی واحدهای اقامتی استان در نظر گرفته شده است که با ارائه این تسهیلات شاهد ارتقای سطح خدماتدهی واحدهای اقامتی خواهیم بود.
وی واحدهای اقامتی را از زیرساختهای مهم در راستای جذب گردشگران دانست که بهسازی و نوسازی آنها میتواند نقش بسزایی در رونق صنعت گردشگری ایفا کند.
او با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان اردبیل بیان کرد: تلاش و جدیت بر این است تا با تقویت زیرساختها زمینه برای ورود هر چه بیشتر گردشگران به استان را در ایام پساکرونا فراهم آورده و از ثمرات آن بهرهمند شویم.
فلاحی گفت: امیدواریم با ارائه تسهیلات و بازسازی واحدهایی که نیاز به نوسازی دارند شاهد توسعه زیرساختهای اقامتی در استان بوده و رضایت گردشگران فراهم شود.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این استان در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد میهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بوم گردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.
تابستان دو سال پیش استان اردبیل به علت دارا بودن آب و هوای مطبوع و جاذبههای متنوع طبیعی و تاریخی، مقصد نخست گردشگران داخلی ایران بود ولی به علت شیوع کرونا، بخش گردشگری استان به شدت آسیب دیده و بسیاری از واحدهای فعال این صنعت تعطیل شده است.
بنا اعلام مسئولان گردشگری، استان اردبیل سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی بوده و در ۲ سال اخیر با اقدامات انجام شده، به یکی از قطبهای گردشگری تبدیل شده است.